Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak @stiv- sk.ot.ovi, sjeme vam se za.trlo, hrak, pljuc !!!
trebala bi jedna velika prirodna katastrofa da znatno smanji ljudsku populaciju.evolucija je krenula u pogrešnom smijeru.dokaz-monstruozni komentari iznad mene.
koliki maloumnik moras bit da napravis takvo poredjenje.. svaku tragediju na svijetu vi morate sa sobom poredit.. u sarajevu pas zalaje na zenu, u indoneziji krokodil pojede dijete, i vi bi to da poredite..
zanima me je l\' je pojeo pred njenim bratom i ocem ili svojim? o.O
Ovi su možda koljači ali kad bi se mišem iz tople sobe klalo....
Ovakvi što pišu ove komentare su potencijalni koljači u ratu, a ima ih dosta, što se prerhodni godina i dokazalo u praksi.
NE igrati se pored bare pune krokodila.
e fakat ste svi jadni
Utuc krokodile ! I psine naravno !!! Kod nas ce neko djete stradati od pasa lutalica pa ce se ovi na Zapadu cuditi ko mi sad ovim u Indoneziji :(
Fuj, koji ste vi gadovi, uzasno, pa kako mozete ovakve gluposti pisati, dijete mrtvo, otac to vidio, pa nije mi jasno kako mozete biti takvi monstrumi.Uzasno.
sad će je iskenjati, nek babo fata.
hahhhahahahhhaaaa....
pojede je La Costa, pojede, Bogami!
sa krokodilom barem znaš na čemu si, nekako se OČEKUJE da te pojede ako ne paziš. a od cuke se očekuje da bude čovjekov najbolji prijatelj, a kod nas oni rastrgavaju malu djecu, penzionere, mace i druge male cuke
pik.ba/artikal/2456867/iznajmljujem-sezonske-karte-za-skijanje- Bjelasnica- Igman. Cijene vrlo povoljne. Javite se !!!
Ampak ako imas djecu i djecu djece neka ih sve pojedu krokodili pa ces vidjeti kako se otac djevojcice osjecao