Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuz je puste, jer su Francuzi i EU zaprijetili nekim sankcijama i raskidanje nekig G20 ugovora.
pozdravljam ovaj čin
Ne veselim se smrti nicijoj, ali sto posijes to ces i poznati, bukvalno u ovom slucaju, sijali su smrt koliko puta i sad kad dodje djavo po svoje drz ne daj.
Hoćemo zakon kao u Indoneziji!Najbolja zemlja za zivjeti bi bila BiH!
Kako možeš otići u zemlju za koju znaš da sprovodi smrtnu kaznu za narkotike, i odluciti da uradiš ovako nešto. Stvarno teško povjerovati. Je li pohlepa u pitanju bila, čisto da se zarade pare ili ih je neko dobro uvalio. Nešto razmišljam da su nasamareni i da onaj koji bi trebao odgovarati hladi muda negdje na Baliju, dok ove čeka metak.
Zato sto su glupi, svi ovdje u Aus znaju da su Indonezani rigorozni po pitanju droge, ovi momci su se i pored toga malo zaigrali i platice glavom nazalost. Australska vlada je predlozila razmjenu zatvorenika ali Indonezani nisu pristali.
Dilere,pedofile i silovatelje po kratkom postupku.Nije mi ih zao uopste.
Problem smrtne kazne je što je jako teško biti 1000% siguran u sve okolnosti. Koliko puta do sad je oslobođen nevin čovjek nakon dosta odsluzenih godina u zatvoru. Svako malo se to desi. Sve dok postoji i jedan promil vjerovatnoce da možeš ubiti nevinog čovjeka u nekim slučajevima, smrtna kazna je na klimavim nogama. A i sudije i tuzioci su ljudi koji mogu pogriješiti.
Колико може бити климаво кад ухватиш људе са 8,2 кг хероина? I видиш ли да нико од чланова породице, од држава из којих су ови људи не говори да су невини? Траже помиловање, а не оспоравају злочин.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)