Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom slucaju se vjerovatno radi o hinduistima, ali samo pogledajte komentare od nasih domacih vehabija. Islam je zlo
to ce je nauciti pameti! ;)
Anandi :(
Ja neki dan svoju curu upita fino gdje si to ti posla a ona meni odbrusi: \"sta te briga\"! Zivac mi povuce, krenuh da je osamarim al opet kontam dje cu na zensko ruku dici. Pa kad sam je onda nogom u vusugla...
Klix, otvorio sam ovu vijest samo da vam kažem da ste bolesni kreteni, svi vi koji objavljujete ovakve vijesti i ovakve strahote. KOME TREBA DA ČITA ŠTA SE DESILO U J3B3N0J INDIJI, i to ovako bolesno? Ja dođem ovdje da pročitam ima li šta normalno novo u našoj zemlji, da se nečemu i obradujem, a dočekaju me ovakvi naslovi!!! SRAMOTA, DNO NOVINARSTVA... Dabogda vam crna hronika u kući bila svaki dan!
pojedini se prema ženama odnose kao prema životinji.samo još trebaju nabavit lanac da je mogu u šetnju izvest i kući kada dođe po.jeb.at za njih bi to bilo idealno.ponašaju se kao da su neki robovlasnici pa oni imaju pravo sve to radit a drugim zabranjivat.a takvi su najgora stoka.
jedne nepismene pa jel u vijestima pise da je covjek odsijekao njoj glavu iz vjerskih razloga odsjekao ju je jer mu se kcerka kurv.arala ne kazem da je u redu ali vi napaceni mozgovi odma sve povezete sa religijom ali dobit cete vi svoj svijet bez vjernika jednog dana ne brinite se samo sumnjam da ce vam problemi tad biti magicno rijeseni
Posto sa uzivanjem komentarisete sve gadosti i gluposti koje dolaze iz SRBIJE a u mnogim slucajevima i crnu hroniku koja i nema veze sa SRBIMA predlazem vam da objavite vijest kako vam je brat musliman u Egiptu kao mesar ubio vlastitu zenu,ogulio joj kozu i kosti i meso prodavao u mesnici kao mladu jagnjetinu.Danas pisao KURIR a i neki arapski portal objavio.Malo promjene pa da vidimo komentare.
Spremite se indijci dolazi vam \" demokracija \" na krilima amorala i svega onoga sto se kosi s vasim dosadasnjim nacinom zivota.
@as a s kim bi se onda .j.e.b.a.v.o kad bi svaka žena bila bez glave...s tatom.možda?!
E što su ti muškarci st.oka, kada bi sve žene svijeta pomrle oni bi pripitomili neku drugu životinju.
podrska zenama ! Je.bi te se, pusite, opijajte se.. imate moju podrsku.. ako vam treba partner za ovo prvo slobodno se javite, tu sam za vas
halo ti medi, sve ti to radi al ne u sarajevu,jer minareti na carsiji su znak neceg drugog i stoje za nesto drugo,ako negiras to nisi za ovog grada,jer krsis to za sta ovaj grad stoji odkad je isaj beg...
sve je to vl a h donio..nekad se drzo findzan na noktu dok domacin pije kahvu, i ostri sablju a njegov doro azgin hoce zemlju da podere...danas, moras se cuvati da ti ona nerazbije glavu zbog neceg...i nane samo otresaju glavom i govore ve la havle , ve a kuvette
Zene samo naprijed - pusite, pijte, radite sta hocete - dosta je nepravde, muskarci to sve rade vec 100tinama godina, sad je doslo i vrijeme da se i zene opuste, uzivaju - samo naprijed! :) Nedajte da vas ovu maloumni zaostali malogradjani sputavaju, nisu oni bolji prd bogom samo zato sto su muskaci ! Nebojte se muskaraca, harat ce zene nad njima za koju godinu! A vi jadni muskarci sto nemozete podnjeti da su vam zene dohakale i izborile se za sebe heheh jadni ste jer povratka nema!!! Prihvatite da ce se zene provoditit, uzivati pusiti i guziti bas kao i vi!!! Hahahaha!
TREBA RAT ORGANIZOVAT PROTIV ZENA JER TO JE NAJVECI NEPRIJATELJ DRUSTVA, PIJU , PUSE , PSUJU , NATAKARE SE NA ONE STIKLE I MISLE DA SU LIJEPE A IZGLEDAJU KO MENTALNO ZAOSTALE ... nakindjure se onom sminkom svaki dan im kindjurijada .
90 % nasih zena eto vidi po gradu , su gole,puse, pije, psuju i nejmaju ono sto je dragi B og dao. i to je da zensko bude skromno i suprotnost od muskarca,..danas su zene ko drotovi jarane..one su te sto haraju i tako...misle zato sto je to u beogradu da je to dobro..i kroz zene sve postaje lose,jer zene su stub i porodice i drustva...a vidi danas kako je to sve da bo g sacuva...mi smo jadni ljudi, jadan narod..nas ce pojesti svijet za neko vrijeme..jer kad nejmas identitea i nukleusa nejmas nista ...vjeruj ti meni..