Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka barbarska, kastinska. Imaju atomsku a narod živi ko u paleolitu. Pola nacije u kastama robova služi za iživljavanje višim kastama već 5000 godina.
Pakistanski militanti koji malo-malo pa upadnu u prekogranićne regije Džamu i Kašmir i izvrše masakr Hindu fanatika su jedini lijek hinduskim siledžijama, živio Pakistan i slava islamu.
Živio hafiz Muhamed Sejid. živila pakistanska obavještajna služba, živila Laškari Tajiba, smrt Hindu siledžijama!! www.en.wikipedia.org/wiki/Lashkar-e-Taiba
dabogda pocrkali, pacenici jedni... neduzne zene napadaju... ali sta drugo ocekivati od zemlje u kojoj "kitchen accidents" ( spaljivanje vlastite zene) se dnevno desavaju i vlasti nista protiv toga ne poduzimaju... sta ocekivati od zemlje u kojoj roditelji svoje kcerke ubijaju odmah nakon rodjenja i prodju nekaznjeno... sta ocekivati od zemlje koja ima atomsku bombu,a narod zivi kao prije 500 godina...
Sta reci nego divljaci, vidjeli mladu, zgodnu i elokventnu djevojku drugaciju od onih njihovih debelih i brkatih hamsa u sarijima, pa kontaju: Hajmo je silovati, svakako je strankinja pa ce nam biti oprosteno. Sto je najgore, ovo je samo vrh ledenog brijega sta rade svojim zenama, zbog svojih nakaradnih obicaja, spaljivanja zena, ubistva iz casti itd.
Dobro oni su definitivno bolestan narod ! Evo ovo je 100-ti slucaj silovanja u Indiji ! Sto je najgore kazne su rigorozne ali kreteni opet to rade.
...silujte mene :) ...
A primitivaca dragi Bože...
Treba tamo severinu poslat, da je volja prodje !!!!
Joj ovih " bandinija " samo siluju :)
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/stranka-indijkama-dijeli-21-000-nozeva-da-se-mogu-odbraniti/130124025 neka nose nozeve sa sobom da im odrezu kitu
obavezno strijeljati počinitelje. i pomagače.
samo se seksajte :)99))))99))))))
Lijep komentar! Predlozicu te za Nobelovu nagradu za glupost.
:I)