Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ode majmun,.... treba ga pregazit FAP-om ili tenkom još bolje.
Ovo je dijete od Chuck Norris -a
Ja ne mogu ni video otvoriti poslije ovog naslova- uzas
Nema smrti bez sudjena dana
Ja ne mogu da shavatim taj bolesni poremeceni UM ,znaci osjeti la o je da je nesto pregazio da nije izasl a ili izasao neznam sad da li je musko vozilo ili zensko , da nije izaslo da vidi sta je pregazilo kakv su ti umovi ne vjerujem . kolko brzo i ludo zivimo
Kakav su nam crnjak portali kad nam je jedina pozitivna vijest danas objavljena: Dječak preživio nakon što ga je pregazio automobil.
PRIDRUZUJEM SE KRITIKAMA.-STVARNO JE CUDO DA JE DJECAK PREZIVO.-ALI NEMA SMRTI BEZ SUDZENA DANA.
Pa u šta je gledao mater mu jebbem ćoravu?
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Kada se Zemlja najžešćim potresom svojim potrese i kada Zemlja izbaci terete svoje, i čovjek uzvikne: ”Šta joj je?!” – toga Dana će ona vijesti svoje kazivati jer će joj Gospodar tvoj narediti. Tog Dana će se ljudi odvojeno pojaviti da im se pokažu djela njihova; onaj ko bude uradio koliko trun dobra – vidjeće ga, a onaj ko bude uradio koliko trun zla – vidjeće ga.
Kako su Bosnje glupe, znaci ako stavis nick Ratko Mladic i kopiras neku suru imat ces sto lajkova