Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zatvare se muzej, sto je jedna ozbiljna stvar.U bilo kojoj drzavi, ljudi bih protestovali i okupilo bih se preko 20 000. Vi ne, vi samo ku.kate i vaznije je da se ratuje preko interneta. Bitno je da ima dzamije na svakom cosku, i da se glumi velikog muslimana. A vase sestre, velike muslimanke, kad dodju u zapad, i onako ih po.je.bu arapi,siptari i ostali. U zapad 90% od onih koji su glumili veliki muslimani danas su postali veci svedi, od sveda. To je ta lazna osobina, i dvolicnost, kod bosanskih muslimana. Cmi.zdrite kako vam je lose, nema plate, zivi se od 300 maraka, itd.Pa ne zasluzujete bolje, nisu vam krivi ni sda,sdp,snsd, niko. U poljskoj 11% nezaposleni a narod protestuje, ovdje 40 %, a niko nista. Najvaznije da se ima za kafu! Medjusobno glumite veliki vjernici, a kad dodjete u dijasporu, odmah ste postali moderniji od modernog. obicne pi.c.keti.ne. Narod kojima je preca okupatorska sultanska sablja, nego svoj sopstveni kralj. Nema te svoj, eja. Ku.kavice, ga.madi
pa to ti je narod.. ne kao moji bosanci, placu i cmizdre \"nemamo nista\" \"pa vratite se dijasporci ako toliko voli te bosnu, pa da vidite kako je nama\" \"kmee, kmee, nemam posao\".. eeh pa nek nemate, kad nista ne radite.. nije vam kriv, ni sda,snsd,sdp ni stranka plasticnih kon.dom.a.. nego ste vi sami krivi, sto dozvoljavate da vam se ovo radi.. i to preko kafe i cigare, pricate \"joj sto je nama lose\". ee pa neka je.. ovdje u zapadu se i protestvuje, kad ti digne pdv sa 0,00000000001 posto. ljeni ste, zato vas i ceka propast.. svaka zemlja je vec imala svoju revoluciju da postane jaka, a vi izgleda pravi te revolucije preko interneta i komentara..