Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mujo HAJDE MUJAGA MALO PLAKNI BULJU DA TI GA HODZA U DZAMIJI SHUKNE KAO I SVAKI DAN DOK KLANJATE GUMU (OD JAPANERA)...A OSTAVI SE TI TIH \"ANTICKIH\" NARODA;SRBA, GRKA, RUSA, NIJE TO ZA TEBE MOJ MUJAGA... TI POSTADE SAMOPROGLASENI NAROD 1992 A OVI SU KRETORI NAUKE, KNJIZEVNOSTI, UMJETNOSTI, KREATORI COVJECANSTVA MILENIJUMIMA.. A NE KONTAS TI NISTA, JEL DA NE KONTAS MUJAGA? TI \"UGLEDO\" ZASTAVU SA MJESECOM I ZVIJEZDOM I NAVIJAS.... I RECI HODZI NEK MALO LOJEM PODMAZE PRIJE NO TI GA UCERA....
grci su narod slican srbima ..nema gdje ih nema na zapadu ali mzre taj isti zapad vise nego sto moze normalna osoba razumiti...12 mil.(vise nego u grckoj) je tih grka sirom svijeta a svoje emiigrante tretiraju kao zivotinje ..moze im se ovo odbiti od onu ruznu runjavu kockastu glavurdu!!zene su im jedne od najruzniji bjelkinja a muski vecinom biseksualci!!pokvaren narod!!
kad slobodu režu.... režu je naživo...
U tudjoj drzavi, bez dokumenata (dakle bez boravisne i radne dozvole, prijave mejsta prebivalista itd) i jos se BUNE sto su uhapseni...sve deportovat !
Desnicari su sebicni ljudi.