Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je to ovaj idiot od imama cjenjen, možda u zatucanim teokratskim krugovima.
Pod prvo da je ovo cjenjeni Imam izjavio cisto sumnjam, a pod drugo ljudi ocito ne poznaju Šerijat pa komentarisu svašta, a ko ne poznaje Šerijat nema ni pravo da komentariše jer prkosi Dragom Bogu...
...kako je slatko igrati se Boga, a zaboraviti da si samo insan...e, moj Ahmede, neces ni ti jos dugo...
eto kako im je jedno od glavnih svestenih lica i onaj u koga se trebaju ugledati. poziva na nova ubiijaanja i teerroor. pa se cudimo sto im je terroorriizam glavna privredna djelatnost. to je najveca terroorriistichka sekkttashka organizacija danas u svijetu i dok je se ne obezzgglaavi i njene pristalice ne ogradi debelim i visokim zidovima nikad pravog mira u svijetu nece bit.
Iz usta covjeka koji zastupa jednu vjeru! I onda se neko cudi zasto svijet ne voli Islam!
treba pobiti sve pedere
Imam Ahmad je sigurno bio dobar prijatelj sa našim predsjednikom Alijom a.r.
pa ako si ateista onda nisi musliman ne brini se dzaba
...Sto me svijet stavlja sa ovakvim olosom u isti kos, samo zato sto sam musliman (i to ateista). Islamski svijet je pun ovakvih neandertalaca!!!
Stravicno je sta prica ovaj ludak i ubica. Nicija nije do zore gorjela, pa nece ni tvoja!
Pipo$EVER i AKADEMIK pisu komentare u kancelarijama sarajvo-x i zato njihovi komentari prolaze glatko Oni su jedna te ista faca... Radi se o gospodinu BESLIJI...
joj, AhmeDe Dzanate Svaka ti se dala. Kako si ti meni samo produhovljen!!! pravi pestavnik a.dž.š!
samo da znate,da se dobronamjerni komentari brisu..dok ovi nacionalisticki prolaze(pipo,akademik i ostali)....adinistarciju na saxsu treba lincovati,i zabraniti skroz da rade,ili uvesti potpunu zabranu davanja komentara na svaku vijest..samo tako \"mozda\" nam i nekada bude olje..
aaddmmiinneeeeeeeeee, yebo ti ovaj imam svu zivecu ciiggaanskku familiju!!!!!
Ja dobar Imam, a onda dobra Bula :D