Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bude ko onaj 6.mlrditi bolje da se i ne radja, covjek ni bAcikla nema...
i sad se pitate sto je amerika napravila AIDS i druge bolesti ?
Treba više hrane bacati u smeće ako hoćemo da postotak gladnih ostane približno isti.
@@Mackica Izgleda da je tako:-)))) PS ostaje da su i cionisti-NACIONALISTI;-)
gluposti, evo i ja radjam sedamilijarditoi jednog :D
To je samo nama važno Mackice. Cionistima je nebitno. Možeš biti i svemirac, ali dok radiš za njih dobar si.
*ILI
I...sta ce biti? Jesu li vise muslimani i hriscani????
Ko je izbrojao svaka mu cast, ja sam cuo da je dosao do 3 milijarde i prebrojao se u nekom selu te krenuo ponovo
ĆUJ? Može li nas Zemlja podnijeti? Rothschild, Rockefeller,Henry Kissinger.. i ostala bratija cionisti kažu da ne može i da bi na Zemlji trebalo biti maksimalno 500 miliona ljudi. \"Nezavisni\" novinari ih moraju podržati. Podržavate i cijepljenje (ubojstva) protiv laboratorijskih virusa koje svake godine prave sve smrtonosnije. Podržavate povećanje cijene hrane iako Zemlja MOŽE hraniti 50 milijardi ljudi! Istina je drugačija - teško je 7 milijardi ljudi staviti u torove i manipulirati s njima.
sad sam izracuno...ako 149 miliona km na kvadrat kopna podijelimo na 7 milijardi dusa, svako dobija 0,021 kilometar kvadratni iliti 21285 metara kvadratnih...mislim da nas zemlja moze primiti jos puuuuno..malo mi precjenjujemo svoju tezinu meščini mi se
A sta je sa Srbobranima.
pa dobro...znaci za cetvoroclanu porodicu 800 kvadrata...nije loše...kad još računamo kakvo nam je Bog dao bogatstvo u moru...pa naftu i ostalo pod zemljom...pa i zrakom da možemo letiti...fino bi nam bilo da smo normalniji
ne moguce da niko nije umro
\"SVEMIR I LJUDSKA GLUPOST SU BESKONACNI, ZA OVO DRUGO SAM SIGURAN\", rece Ajnstajn jedne prilike. Cuj 6.milijarditi covjek rodjen u BiH, a ni sama BiH ne zna koliko ima stanovnika, kakav paradoks...Popis je nemoguce napraviti, prosto nemoguce.
Mešćini oko 200 kvadratnih metara po insanu, računajući samo kopno...
pitanje je uzas zivi???! Wtf! Moze li nas zemlja podnijeti??? Ne moze podnijeti samo debele bankare a sirotinju treba podaviti haha Doda bih jos samo staru poslovicu \' gdje celjad nisu bjesna kuca nije tjesna\' ;)