Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što idil nosi njemačke uniforme? vidite l vi ovo?
Snajper.Ta rijec me odmah podsjeti i sjecanje vrati na rat u BiH ..na fasisticke cetnicke snajperiste!
@Nemesisi osnujte "Klub Klix Cetalja"
@Nemesisi ha....ha...ha..kakve traume ?!....U tom klubu cete biti izolirali , svoji na svom, mozete podrzavati jedni druge, razmjeniti Chetnicka misljenja, a i simpatije :).....dadoh prijedlog, razmislite o tome..ima vas ovdje dovoljno za "Club Klix Chetalj"
...isto ko i četalji tokom agresije,civili su im bili ko glineni golubovi,malo snajperom,malo granatom...nikad zaboraviti neću i ne mogu sve i da hoću...Đikani=tzv.ISIL ista go.na samo drugo pakovanje !!!
Imate zajednicko sa ISILOM sve- ruzni ste svi, imate pedofilsku zaostalu vjeru, halačete i dernjate se da bi se ohrabrili jer ste pic..kice, ubijate svoje ljude zbog spinovanja itd... MUSLIMANSKI STE TERORISTI- TO JE GLAVNO
@Raskrinkavac1 ..pogledaj se u ogledalo,Vlašino...zdepast rast,tamna kosa,taman ten,kukasti nos,mješavina Vlaha,Cigana i Turčina,neobrazovan,neodgojen,primitivan,bahat,hrabar i krvoločan samo u čoporu i kada je brojčano nadmoćan,zao prema slabijem,ponizan prema jačem,mrzi i bori se protiv svega što ne razumije,bez kulture,jezika,tradicije,neokupan,dakle smrdljiv u svakom smislu...GENOCIDAN-Vlah-Đikan !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav idil vise, nije niko glup.