Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite vi te bijede azijatsko-muslimanske ... dođe u Evropu, u sigurnost, usvoji ga plemenita njemačka porodica, i islamska zvijer pokaže svoje lice!!
što očekivati od ljudi kojima je šerijatski zakon osnova vjere. ista je stvar sa domaćim bošnjama i muslimanima na svijetu, sve je to isti kalup
@dijavi Islam ne poznaje nacije, samo vjeru. Tako da su muslimani diljem svijeta jedna "nacija". Recimo palestinci nikad nisu postojali kao nacija, koriste to ime u svoje politicke odnosno vjerske svrhe. Muslimanima je nalozen kalifat kao jedino politicko tijelo i svi muslimani, ali bas svi podrzavaju osnivanje kalifata (danas je to ISIL, prije toga stoljecima je to bilo otomansko carstvo)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
eee moji isilovci, lako je tudjim qurcem gloginje mlatiti...ja bih napravio jedan test, objaviti neku fake vijest na cnn-u o nekom napadu, ubij me ako se nebi uhvatili ko som na durdubak da i za to preuzmu odgovornost..
Pogledajte video koji je objavio prije napada LINK https://www.youtube.com/watch?v=8j_Roq7uzqY
Ma kreten i idiot lik nije mi jasno zašto NATO i Europa ovima i ISIL-u gleda kroz prste i pušta ih a kao bore se protiv njih ?Tu mi nešto opasno smrdi!
@smotanasarmice Btw odlican nick. Boli istina,ha?
Bošnje, nije mi drago zbog toga, ali vidite da vam je ova nametnuta vjera zvana islam otišla u krivi racku, nešto mijenjati morate ili ste prnuli u čabar.
Hebu mater svoju
Eno preuzeli i odgovornost za komšinog horoza što je napao od drugog komšije koku...inače komšija je tepao horozu po imenu Pjetko, al sumnjaju da je primio islam neposredno prije ovog napada...
@dervofinci Mi se tusiramo svaki dan za razliku od vas koji sa sakom vode operete cmar i ostavite smedje vodene mrlje po poklopcu wc solje.
Ja se ne rukujem sa Bosnjacima,samo blagi naklon...kao mongoloidi :-))
@profesor Miljenko najsmješnije je kad vidiš politru vode u wc-u, kao hrpa bošnji može dobro oprati pakaš sa politrom vode AHAHAHAA
Vise su ofirni postali sa ovim preuzimanjem odgovornosti
EPP preuzmite novu aplikaciju za klix, tako da članovi idila mogu pratiti najnovije vijesti iz zemlje i regiona....posebna ponuda za zaradu samo za idilove članove u siriji koji bi izvještavali o aktuelnim dešavanjima u islamskoj državi, live odrubljivanje glava, bičevanje i mnogim drugim temama, 1000S po članku sa slikama i snimcima....novinarstvo se isplati
@melek Da imam smrdljivog bradatog kozojeba za brata vlastitim rukama bih ga zadavila.
"... smrdljivog ...", a vi hodate unaokolo prljavih guzica k'o novorodjencad gdje svoj (nus)proizvod samo razmrljate komadicem papira po guzici :))))) Koja ironija jer vam je i intelektualno-mentalni razvoj na nivou novorodjenceta :)))))
Nije musliman onaj koji ima arapsko ime i pozvia se na islam, pogotovo ovaj maloumni kreten ispranog mozga veličine ribizle!
@Referendum Jel' vegetarijanac onaj koji govori da je vegan, druži se s njima, oblači kao oni, a ždere salame, hrenovke i sl.?
@AlIfaQmega Jel' vegetarijanac onaj koji govori da je vegan, druži se s njima, oblači kao oni, a ždere salame, hrenovke i sl.?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj melek nick ima citav dan da brani bracu kozojebe po portalima,ha ha ha.
@mellek yebo te jarac
Evo ga samo se to cekalo, isil je na svojoj twiter stranici objavio, da je mali bio njihov. Jes i tesko, momak vise nije ziv, ko zna jel mu familija ziva, sad cemo reci bio od nas i malo ocrnit islam i odnose u Njemackoj. Ne znamo pricu malog, ko zna sta je tu sve bilo, sta god bilo ne smijemo opravdavat bilo kakve napade, na bilo koga, bilo koje nacije. Ubijen je i sam je realno sebi kriv, ali to ne znaci da trebamo odmah generalizovat i protjerat sve sto nije Bosansko ili Njemacko iz drzave
ne optuzuju ni Ameri onog bijelca sto pobi onolike katolike crnce u crkvi nekidan. Kazu malo je cvaka bio.
bosanci autohtoni narod njemačke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prije ce ISIL preuzet odgovornost za losu situaciju u BIH od nasih politicara.