Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo IDIL preplacen kod Klix-a
metode ko u filmu saw
I za ove otmice naći će bagra da "ima" neki hadis, koje j ovo smeće, ne znam odakle se skupljaju samo
izvor je CNN pretpostavljam? kako se doslo do informacije vezano za ovo i kako je idil znao da su SVI ovi ljudi krscani...?
Kako ja znam da si ti musliman, a nisam te ni vidio, ne znam kako se zoveš i ne znam u kojem selu (gradu) živiš? Molim te osudi zločine a ne pokušavaj ih opravdati i negirati.
osudjujem, fkt ih osusjujem.. ali i dijete malo bi skontalo da ovdje nesto nije u redu.. ISTO rade putinu.. ja bih sad trebao biti protiv putina jer ga srbija podrzava i jer bih trebao biti europski orjentisan.. ebes to druze.. blackwater zakuhao na protestima, ovi "odgovorili" separatisti hu ha.. ameri naoruzavaju ukrajinu prijeteci rusiji.. te ovo te ono.. ista igra na drugom terenu uz par korekcija.. nisam islamista, ne podrzavam to ali skontaj sam malo..
Ovaj IDIL pravo aktivan... Popeo mi je se na vrh glave!