Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta napravise od ovog IDIL-a..ispade jaci od NATO..u zadnjih 6 mjeseci..apsurd..
Holivud. Sutra ce nam javiti da IDIL vojnicima rastu nozevi iz saka i da mogu da se veru po zidovima ko Spajdermen.
A razmnozavaju se kao Gremlini,pogotovo ako ih nahranis poslije ponoci ili ako se skvase.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...čuj, kakav će bit odgovor...pa poskidaće ih sa 150-200 km udaljenosti ko divlje patke...
Nadajmo se da im nisu rekli sta da rade kada ih "lockaju"
možda su pokrenuli program Robotech
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
malo po malo osvojit ce sve.....
udri muški reći dio
Ma letit ce oni na metli ne na MIG-u :)
Teske dezinformacije nema sta!
http://youtu.be/s9cALp1aEGc O NEVJERNICI ! DAVNO JE ZAPISANO UJEDINJENJE MUSLIMANA I NEMINOVNO JE DA SE BLIZI SMAK SVIJETA
jes zapisano, al se ne sjecam da ce se muslimani ujedinjavati na ovaj nacin i da su se gdje spominjali americki dolari, tacnije 1000 dolara na dan, za svakog dobrovoljca koji dodje da se pridruzi ISIS-u ili ti IDIL.u, vidim da vise ni sami ne znaju kako se to tacno zove i sta je to tacno za sta se oni bore, odnosno za koga se bore. Ovo nije to o cemu ti pricas, ovo je jedna besramna organizacija koju finansira izrael i njihove banke i nema nikakve veze sa hilafetom i sa iskrenim i istinskim dzihadom. Volio bih kad bi muslimani malo poceli koristit tu trenutno beskorisnu sivu masu koja im se nalazi u glavi, a ne jos na tu masu samo dodati neurednu bradu, zavrnuti nogavice i uci u dzamiju i siriti islam. Braco ukljucite mozdane vijuge, razmisljajte svojim glavama o svemu, pa i o vjerskim pitanjima.
sjedište nato-a pogodila je panika i pometnja. Naime, stigla je vijest da je IDIL uveo no fly zone iznad iraka i sirije. Tri, u zadnja dva dana dobro obucena, profesionalna pilota. Lete u visokosofisticiranim letilicama ruske proizvodnje, koji nose naziv mig 21, non stop patroliraju iznad cijele teritorije novog hilafeta. Ovaj potez snaga IDIL-a je donijeo nove glavobolje snagama alijanse, a trenutno se ocekuje da ce alijansa da sazove hitan sastanak kako bi se pronaslo rijesenje novonastale situacije i kako se nositi sa tako dobro obucenim pilotima koji lete u avionima sa jos neviđenom tehnologijom. Cijeli svijet je poceo da se budi, svi su na nogama i sa strepnjom ocekuju kako ce zapovijednici alijanse odgovoriti na novonastalu situaciju i da li ce pronaci nacin kako da spasu svoju avijaciju i kako da odbrane svoje baze od potencijalnih zracnih udara od strane IDIL-a.
mora se malo svijet strasit idilom,ebolama itd...zaboravismo na al kaidu,sars itd...tu su da nas podsjete i naravno da skrenu paznju sa njih
Hajmoo momciiiiiii
Hajmoo momciiii
Hajmoo momciiii
vec sljedece sedmice lansiraju satelit
E čuj osvaja nebo sa tri aviona iz sedamdesetih godina ccc gluposti
joj kad se onaj Imamovic spusti u maocu
Kamikaze ali samo tri aviona imaju
Sta imaju EBOLA i ISIS zajednicko????? I jedno i drugo su na putu ka Evropi ...