Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove ISILovce treba u jednu veliku rupu otrat i fino ih okupati solnom kiselinom tako da se zauvjek rijesimo njih
je suis isil yebo te charlie
@vala bas, de nam reci kad si ono rekao da ides u Sirjiu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i jeli i ovo cionisticka zavjera...mame li vam primitivne jebbem........
http://www.fokus.ba/142745/vijesti/globus/rusi-na-civile-u-siriji-bacaju-bijeli-fosfor-koji-topi-meso-do-kostiju/ između ostalog... Postoje brojni izvještaji koji tvrde kako je Rusija bacila smrtonosni bijeli fosfor na civile na sjeveru Sirije. Ova otrovna hemikalija zabranjena je Ženevskom konvencijom jer u dodiru s ljudskim tijelom progorijeva meso do kosti, piše Mirro
Svi ste vi veliki glupani i naivci ako vjerujete u ISIL To je medijska podvala, glavni cilj je protjerivanje i ubijanje stanovnistva Sirije. Ono sto se nama plasira na televiziji i ostalim medijima je vrlo dbro izrezirano, kao i ono u Parizu. Zlociine na tim prostorima vrse dobro organizovani specijalci finansirani od strane zapadnih sila
Ima li kraja ovom otrovu od americkog proizvoda (IDIL)? Pa sta je ovo majko moja. Ja znam kad ce biti kraj. Sad kad Englezi i Njemci slucajno donesu koju muhu u Europu, pa se ova bolest pocne siriti medju nama e onda ce se podici pobuna.
Aha,a da nije mozda od americko-rusko-asadovskih bombi sa otrovnim gasovima....? Sad samo pokusavaju da se operu, TAJ NAROD BOMBARDUJE KO STIGNE I CIM STIGNE,ovo je stvarno smijesa i zalostan clanak u isto vrijeme
Hemijsko oruzje nije uopste koristio asad..nego pobunjenici..i kad se razotkrilo..toga nema u vijestima..vazno je bilo na prvu nasjest..to sad inspekcija to nesto uvidjanje..ma daj..koga to briga..asad i gotovo..
Jel stvarno to u pitanju,da nije sta drugo ne daj boze?
najvece zlo na ovoj planeti je covjek... na kraju sami sebe cemo s...jebat...
To je proizvedeno u laboratoriju... Dao im ESADe :)
Jadan taj narod. Pa baš ih ništa ne zaobiđe... :( Ova boljka ružno podsjeća na kugu.
Kolateral Na momenat imadoh dilemu, da li da se uvrijedim ili nasmijem, pa se ipak nasmijah kad se sjetih da sam nedavno nakon čitanja nekog tvog komentara pomislila maltene isto.. Nasumica Tebe je baš potrefila nezgodna koincidencija..:)
jest al od fosfornih bombi i ostalih hemijskih otrova koje se bacaju po siriji,ma kakvi lesevi kakvi bakraci da budu uzrok ovoga to je prica za djecu
Russ baca bijeli fosfor (konvenciski zabranjen) anno 2015god. Rak ce biti u Siriji mala maca za bolesti koje predstoje al pod uslovom da prezivis.
Ma raj na zemlji majke mi, prica se barem po nekim selima srednje Bosne I Sandjaku ta Sirija. Fakat bi trebalo poginut za nju :( p.s. Zao mi normalnih ljudi jbt !