Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeblo vas i IDIL i ISIS koji kurac njih reklamirate, svaki dan na desetine objava o njima, daj objavite neke lijepe vijesti a ne samo reklama glupom arapskom izrodu.
Video je navodno sniman u Iraku,ali kako javlja Tanjug vjerovatnije je sniman u Hollyvoodu,a producent i režiser je Steven Spielberg !
Hahahahaha.... Ja nadrogirahih kretena jbt. Kakvim li se drogama mocnim oni pucaju kad s prackama idu svijet pokorit :-). A jos su na boljim drogama oni sto im fakat vjeruju !
Hahaha zavrsna bitka u Rimu, ovo je cist dokaz da u isilu nema ni m od muslimana,pa mogli ste se bar potruditi da izucite islamsku eshatologiju svijeta(ahirul zeman odnosno poslednje doba) jer se gore prikazani sadrzaj potpuno kosi sa istom!
Mnogi ovdje nemaju blage veze o čemu pričaju. ID je danas praktično država. Izuzetno su sofisticirani i opremljeni. Odlično koriste propagandu, a finansirani su od strane raznih krugova iz muslimanskog svijeta. Oni i bez nafte imaju dosta prihoda. Vi zamišljate neko bradate beduine koji jašu kamile. Realnost je drugačija. Ovo je opasan protivnik, ovi što su kumovali njihovom nastanku sad tresu glave i paniče.
Nisi ni ti normalan aman drugar ! Jese to bio pa se uvjerio mozda ?! He..??
e moj klixu, pa ovu stranicu je nemoguće otvoriti preko andorida
*androida
Hollywood kolektivno prešao na islam i pridružio se ISIL-u, zato i rade ovakve apokaliptične klipove XD
Jos malo pa ce im doci kraj .Treba unistiti gamad, zapoganise Zemlju.
Jos da podju snimat filmove i nikakve razlike izmedju njih i SAD-a. ISIL je 51. drzava.
gluposti...jedina opasnost po zapadnu civilizaciju su Bošnjaci, jedan jedini razlog.... teško ih je razlikovati ..a ove garave sotone bez problem eliminirat se mogu...gdje god ih vidiš na svojo teritoriji upucaš govno bez upozorenja STOJ KO IDE...prvo pucam pa kažem STOJ
E upo ti moj drkotino
bolesno
Ali ljudi napreduju, zauzimaju teritorij, objavljuju snimke iz pustinje, imaju naoruzanje, ne moze im niko nista. Nevjerovatno sta amerika radi a ko fol niko ne konta.
Jel tako zanči izgleda kraj Svijeta,pih ja to nekako famoznije zamišljah(samo da znate ovo su oni kopirali od Babe Vange).Pogledajte im patika na nogama Nike,Adidas,a kao mrze sve što ima veze sa Zapadom i Amerikom.
jel bake kod erdoana tim poslom???
@Preporod-Bosnjaka.....citavo covjecanstvo ce biti muslimani :)
@Preporod-Bosnjaka.....aaahihihihihihihhiihiii.....eto da i ja tebe jednom obradujem :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)