Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schweppes za iskusne
razlikuje muskarce od djecaka :)
"bomba je usmrtila 219 Rusa i petoro drugih krstaša", oni baš žude za krstaškim ratovima izgleda.
Ovo je samo reklama proizvoda(limenki)pa eto sad naivci kupujte.jos od coca Cole100%ide za ju..!!
jebace vama mater rusi vidjecete ja mislim u siriji nece zgrada ostat citava ako uopce i postoji takva
Šveps je haram.
Ovaj svijet postaje sve luđi. Neko uslikao praznu limenku i par stvari sa odpada i ČITAV SVIJET (Njemci, Britanci, Francuzi, Rusi....) objave to i još tvrde kako se sa time može skinuti avion. CiA i Co. se više i ne truda da budu ubjedljive i da se isceniraju sa stilom (još je samo Netanyahu izgledao gluplje kada je prezentirao nacrtanu (iransku) bombu u UN-u).
Malo IDIL sere...
219 Rusa poginulo, a gdje mediji nesto pretjerano pisu? Zasto su zivoti pravoslavaca i muslimana manje vrijedniji od katolickih? Zao mi je uvijek neduznih ljudi
Ne katolika već protestanata.
Pa Francuzi su ti velikom većinom katolici.
Čifuti podvaljuju rusima i francuzima ove gluposti da ih uvedu u globalni sukob. Cilj im je da izazovu treci svjetski rat. Pa i ptice na grani znaju da su amerika i izrael stvorili ovaj idil.
Sta reci.
koliko znam iskljucili su samoubilacki napad.drugo, tipcna bomba samoubice na prekida jer ja ovdje ne vidim timer niti odasiljac da bi se mogao srusiti avion u letu.trece, na crnnoj kutiji je snimljeno da su rekli piloti rekli kako im je eksplodirao motor, a ne da je bomba pukla u prtljazniku..šta li će nam još servirati ?!
Ovo je dokaz da su Ameri stvorili IDIL. Poslali im karton Schwepsa.
sto mi nemam ovaj od annasa da ga zaananasamo svi.
a rusija je samo trazila potvrdu,sad ce da pojaca aktivnost udruzeno sa francuzima,misle da ce zastrasit ruse i francuze sa ovim pijedinacnim aktima kako bi ih prestali napadati...
Od sutra prodaja ovog pića u pederaciji skače za 320%...... Bando teroristička!!!!! 🇷🇸
Nesto previse seres ti kretenu , sta nije uredu s tobom , jesil placen od strane neki terorista da lozis ili nemas pameti ni trunke konjislave , nemoje se zacudit kad ti na vratima ubrzo zazvoni!!!
Jocker10 gramatika srpskog jezika (toplo preporučujem).... Javi se kad budes preman da ti organizujem testiranje
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovolika bomba srusila onoliki avion
Poslije onih KURTON bombi nista me ne moze iznenaditi...
I punjene sarme su opasne , a kamoli paprike to me rastura !!!