Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix - prevod vam je stvarno los. Na sceni je ofanziva IDILa cak i s a tenkovima na lako naoruzane Kurde koji lakim naoruzanjem brane grad. Vi ste ovo poreveli kao da su se dvije ravnopravne armije sukobile. Cijeli svijet kao u kinu gleda klaonicu. Uzas !
Pogledajte video palestinca koji je bio u islamskoj državi https://www.youtube.com/watch?v=vwF-pFlvlvA Cijelo vrijeme ga novinar pokušava ubijediti da oni nisu država, al pazite samo osmjeha na njegovom licu, lik je presretan što ima mjesto na zemlji gdje nismo pod čizmom amerike i krsta, kojeg će Isa (as) slomiti!
Sto ce slomiti? Jesi ti normalan?! Kakve čovječe zboriš nebuloze?! Hitno 200mg haldola idiote jedan idiotski
Čuj ko dopušta zauzimanje gradova IDIL-u? A da se možda nisu samo pouzdali u Boga pa u Kur'anu piše "koliko su samo puta malobrojne vojske puta pobjedile mnogobrojne" a u drugom citatu piše "ako vas bude dvadeset vjernika, moći ćete pobijediti dvije stotine".. što je kasnije dokinuto al svejedno Pogledajte video palestinca koji je bio u islamskoj državi
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Srpkinje-otisle-da-ratuju-u-Siriji-266331.html setre od chede-london i valamala!!!!!!!!
Nece Turska da pomogne Kurdima jer kao imaju veze sa PKK koja je s njima u ratu 30 godina. Oni hoce nezavisnost od Turske. ALi ce Turska uvidjeti da je PKK humanitrano drustvo u poredjenju sa koljacima iz ISILa. Sve svjetske agencije prenose da ISILovci na djevojke stavljaju oznake sa cijenama i prodaju kao stoku. Heeej boze dragi.
Asad ubija civile a amerika bombarduje isil ?
zasto minusi ? isil se ukljucio zadnju godinu u rat tko je pobio 13000 djece zracnim napadima
Kad rijese kurde dolaze turci na kako stvari stoje.
Ovi iz IDIL-a stvarno misle da ce svet da im se klanja? Pa oni su dosad vecinom ubijali civile tako da se dzaba kurce jer ce uskoro biti izbrisani sa planete zemlje :)
Ovi iz IDIL-a stvarno misle da ce svet da im se klanja? Pa oni su dosad vecinom ubijali civile tako da se dzaba kurce jer ce uskoro biti izbrisani sa planete zemlje :)
Lijepo je meni govorio stric , nekad kroz suze nekad kroz smijeh , za svu vasu zajebancuju jednom ce te platit ceh ! ZIVIO ASSAD! BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN !
oj assade tko udari na te, s lištice pucat će granate !
Tako smo sizife i mi 92 u ratu imali samo puskice i tene na nogama pa smo vam do 95 jbali mamu i pola vam oruzija uzeli... Al jbg vi udariste po civilima pa danas heroje glumite...
Jel 'vo dragunov?