Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte komentirati svasta, uhapsice vas SIPA. oni se razumiju u ove "kompjUtore"
Pa svaki korisnik ostavi svoju ip adresu a pomoću nje policija ako hoće saznaće gdje i ko koristi tu ip adresu, nije to nauka. Ne pomaže ni tor ni proxy.
ma de nemoj mi govoriti muhareme brete...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sve ste samo niste muslimani
drogerasi
CAFIRI VISE NE MOGU UNISTITI HILAFET ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ove velike sile misle da nam je mozak ispran i da ništa u glavi našoj ne prihvatamo osim njihovih informacija koje plasiraju da stvore mržnju među ljudima. Nikad dobro neka vijest da nas čeka,nikad pozitivno.Samo mržnja,zlo,nemoral i ostale stvari.Lijepa su vremena prije bila,o da.A lošija od ovih vala mi i ne mogu biti.
pa djubrad maloumna, kako se usudjujete zvati muslimanima zasto jednostavno ne izmislite neku svoju vjeru i nazovete sebe paganima! vi niste ni m od muslimana!
prpa prpa xD
Tipicna iscenirana laz i izmisljotina
too funny :)
to braćo!!!
kako vi kažete ;)
zar nisu anonimusi rekli da će njih...
dobro je ba ameri vise ako cete ih napasti, uradite to vec jednom, nemorate nam dokazivati da su oni losi momci, vise potamanite tu gamad i da zavrsimo sa tom pricom vise.
Opet satira. Biće prije da je neki komedijaš medju ovima iz pentagona malo trolovao. Cuj "volim te idil" ghahgahah
Velika šteta nanešena, preko 20$. I sad im valja nove profile otvoriti, još 20$ štete...
Ma 100% neki kozojeb u pustinji preko digitrona hakovo profile :P Nepismeni u 90% slucajeva a onih 10 jedva da zna i pisati i sad su oni hakeri :D sutra ce biti da su oni i sony hakovali.
baš me zanima kraj ove igre..a to je sljedeće NOVI SVJETSKI POREDAK jake kontrole u zapadnom svijetu mnogo policije i vojske na ulici, i najmanja sumnja trunut ćeš u zatvoru bez mogućnosti žalbe...gledat će se boja kože boja očiju i vrsta nosa.... novac će biti strogo kontroliran , javni mediji lažno slobodni...pojavt će se degenerici koji će se boriti za prava drugih naroda ali će i oni biti ugušeni itd,itd... u stvari treba samo da se utjera strah zapadnom svijetu da mali broj bogataša može uzimati veći novac za vojsku naoružanje isl....
ovo je davno osmišljeno..a tvorci su židovi..sav kapital će se slijevati u njihovom pavcu...islam će mnogo krvariti i zaostati za zapadom da će izgledati -kao kauboj kada izađe pred tenk-....financijski će dožvijeti krah kada se počne koristiti obnovljivi izvori energije masovno..za to treba još 30-50 godina ..ali tu i jeste kvaka---za židove vrijeme ne znaći ništa...
rusi će pružati otpor prema zapadu ali zbog nedostatka novca vratit će se u siromašne predjele gdje će prživljavati od poljprivrede ....bit će i dalje oligarha ali svega nekoliko koji će preživjeti trenutnu torutru zapada...ipak će opstati njihov inat prema svemu što je zapadno....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ama daaaaj, bajke za malu djecu...