Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj jel musliman, naravno da je, to je sve genetsko naslijede od genetskih bolesnih Turaka, sto objasnjava genocidnost Srba i nakaradnost hibridnih Turaka Bosnjaka
ja se ispricavam....nisam odavlen jel ibrahim mosleman?
SRAMOTA STA OVI GRADANI SRBIJE RADE PO FINSKOJ;;;IDITE NAZAD KUCI U VASU SRBIJU NA KOSOVO HEHEHEHEHE
Pronađeno tijelo šiptare ubice.
i sad se pitate zasto Albanci i Muslimani ne mogu bez viza u Evropu? Posle Fort Dix pokusaja masakra, i masakra u Sijetlu i Helsinkiju, nikome ne pada na pamet da pusta takav narod na slobodu.
Dobri bili dok su Srbe...sad...
Lici na mene
Marti Ahtisari, demografija i nasilje...stigli do Finske...bas...
nek si jaro, tako i treba. alah je veliki.
jelo ovo kosove=srbija znaci da vise nam srbije hahah haha
ukidanje viza islamofasistima sa kosova, albanije i 24% bih? mozda.....placite i kukajte jos malo, popusite neku eu ku.rchinu, mozda pomogne.....
pa sto u Espu pored beograda budaloo
PRLJAVI BALINLUK!!!! al dobro, ovo nama krscanima ide u korist. svijet polako shvaca sta nam je turcin (mater sebi yebli) ostavio na Balkanu.
Ibrahime,ako ženu što ostale,crni sine
Sve vise bolesnih ljudi slobodno hoda, na zalost. Vas bijednike koji ljudsku nesrecu koristite da nahranite vase jadne, bolesne duse treba samo zaliti. Ubio je i Miajlo Miajlovic svedsku ministricu vanjskih poslova pa Svedska primi aplikaciju Srbije za EU. Sto se face i gena tice, Albanci su evropskiji narod nego mi Slaveni. Oni su ipak autohtoni narod sa Balkana dok smo mi na ovim prostorima doslje.