Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa shta si se naguzio pred ekran ovdje ? Idi nabij charapu na glavu, raspremi se i kreni da koljes zhenu i djecu, stare i nemocne ljude.. Vidim ja da si ti onaj klasichni srpski ratnik.. Sacekaj josh malo kad vas bude puno, puno pod punom ratnom spremom pa krenite da oslobadate Kosovo.. Odmarash ovdje guzove na sarajevskoj web-stranici dok ti brachu po vjeri na Kosmetu shishaju shipci.. Pa hajde cheto vishe, vrijeme ti je.. Za krst chasni itd.. nemoj se ovdje vucati i troshiti svoje vrijedno vrjeme.. Jer ovako mi lichis na cukicu koji pune laje a nishta od njega.. Posalji nam razglednicu s Kosova..
Četniče iz Bjeljine napuši se kurčine.
EKI SKINUO JE SAL E KURAC CE KOSOVO BIT REPUBLJIK!!!
jesu ovi cetalji zaboravni,samo valjaju gluposti pa nisu vise albanci goloruki pa da ih mogu ubijat ko prije sad ga mogu samo pusit sipcima i ostalima....ako im dozvole
Ma daj Četniku, šta si se ti razkurčijo? Svi ste vi jaki na riječima, a kad vam zaprdi, ko vako na Kosovu, onda prpa... Nemorate vi iči na Kosovo, doči če vama Albanci, hahaha...
HAHAHAH ONI CE DOBOJ OSLOBODITI PA NISTE U STANJU JEDNU ULICU U TRAVNIKU ZAUZETI A NE NAS DOBOJ BUDALO OBREZANA,A STO SE SIPTARA TICE ZASTO NAS NATO NEPUSTI DA IDEMO SA ARMIJOM DOLJE PA BILO BI VISE SIPTARSKIH GLAVA NEGO IRACANA U RATU SA BUSEVIM PLACENICIMA,NEMOZE NAM NIKO NISTA!OD TOPOLE PA DO RAVNE GORE..........
cuj ovog cigana baki ,bate hahah toi te neki sandzaklija ucio dok mu je tvoja mama pusila.Ti ces da saljes ekipe hahahaha pa jado jadna pravoslavno-ciganska.Idi u Indiju odakle ti je i keva,jebo ti Maharadza svu familiju.Srbine smrdine,smrdis na kiseli kupus i bijeli luk to ti je sav nacionalni ponos.Jebace vam siptari majku cigansku.Izgorice svi manastiri.Iz BiH ce te otici ,znas li jadu da ce Banja Luka kad tad opet biti srusena,ovaj put ce bog zavrsit svama ako nismo mi.A tamo vas se najvise skupilo cergara srpskih.Ostalo ce mo razbucat,Doboj i one selendre na istoku.Majku vam jebem u sred picke krvave.Djecu vam jebem mongoloidnu.
"pa mamu vam jebem sto vas oslobodismo i prvog i drugog svetskog rata. koje su to bre druge nacionalnosti pomogli?" Od koga nas vi oslobodiste? U Bosni je otpor bio a ne u Srbiji, da li da te nazovem konjem ili sam time i konja uvrijedio?
Republika Crna Gora Republika Kosovo Republika Vojvodina Republika Sandzak Republika Beograd e ako se ovo ostvari bice to jedan BG pasaluk...stvarno jad i cemer...nego hocete li sada snimiti film o vasoj "pobedi na kosovu" kako ono vi, turci vas na koplja a vi udri brigu na veselje ko nesto slavite...slavit ce te opet jos 500g...oj lazare oj milose obelicu vidi sto se istorija ponavlja...opet turci...ustaj braco da na koplja vas nabiju...kosova republika
Ima ime za 10. Jebace vam majku i srbiju. Kad braski navali joj sto se biti cetnickih glava po Kosovu opet. Pickice se usrale, dojnji ste ovaj put + sirotinja ste od naroda, pola Srbije gladuje.
Bas mi je zao srba kada treba da ih brane medzunarodne snage. A ovim cetnicima iznad mene mogu reci: Jebem vam mater koja vas je okotila.
Republika Crna Gora Republika Kosovo Republika Vojvodina Republika Sandzak Republika Beograd
PA DESTE BRE PEDERI
slobo de si brate, kad ces na rakijicu da nam dodjes?
sto je ovaj rugova ruzan jebo te bog! mora da je siptar!