Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim sta idu tamo gdje nisu dobrodosli. Ima ona pokucas na vrata, pa ako nece da ti komsija otvori, vrati se fino kuci.
A da se cuje i madjarska strana price? HRW temelji navode na izjavama izbjeglica. Znamo sta su u stanju raditi u vlastitim kampovima vlastitim zenama i djeci da bi dosli do cilja znamo-svi-kojeg u zap.Evropi. "tvrdi da je Mađarska prekršila međunarodne standarde u tretmanu osoba koje traže azil, naprimjer brzo su poslali odbijenice većini muškaraca koji nisu u braku" Ma stvarno, bezobrazni Madjari. Eto trebali su ekspresno odobriti azil, dati im stanove, kuce, socijalu, dzabahljebarenje :D
velika je razlika između azilanta i izbjeglice ... i da ...s vi imaju pravo na status izbjeglice
@Kad ja kažem ja - To kazes ti ;) Kako rekoh, treba cuti i Madjarsku stranu price. Nisu bas ni sve "izbjeglice" cvjecke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da ih nama ne skrenu , poješće mi sve maline :-)
neka skrenu da zaradim dobrih para taman za put vani
Vratite se u svoju zemlju i izborite za slobodu, kukavice najobicnije, otjerajte taj ISIL.
@ARBiH Nazalost, vecina ih ne dolazi iz Sirije, zapravo njih 80%. Dosta ih dolazi iz Pakistana, Bangladesa,Maroka , Alzira, Eritreje,...a ove zemlje ne napada ISIL.
Ovima ne vjerujemo više ni riječ kada sam vidio kako Sirijac tuče sebe kamenom po glavi i baca svoju ženu i dijete na prugu i prijeti da će izvršiti ubojstvo. Pa ti sad vidi ko je tu lud.
cuj mosad hahahahhaha
Bodljikava žica, premlaćivanje i mučenje žena i djece, ...ne znam da li su mađari bili uz nijemce u 2.www
@nosilaihdrina nemoj mi samo reći da srbi (četnički dio) nije bio uz njemce
@nosilaihdrina Bosanci i Hrvati nisu bili podobni ali Hujke i Bujke su bili odani (podobni)
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Prije sam imao suosjećanja prema pravim izbjeglicama, pa čak i prema ekonomskim migrantima. Ali od terorističkih napada i masakra u Parizu i Briselu ne treba im vjerovati, niti ih treba puštati u zemlje EU. Neka traže svoju budućnost u bogatim islamskim državama svijeta.
Gospodine Stjepan, teroristicki napadi su u ovom slucaju samo vrh ledenog brega. U pitanju je kultura koja jednostavno nije kompatabilna sa civilizovanim svetom, i ne samo sto ne zeli da se reformise i postane, vec namece svoje zahteve i standarde. Prakticno svakodnevnih sekusualnih napadi (koji kulminiraju prilikom vecih manifestacija), masovno odbijanje edukacije i rada (iskoristavanje socijalnih programa), demografska eksplozija, kao i mnogi drugi ogromni problemi.
Ti? Suosjecanje? Ma sta nam naprica krmak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo udri teroristicku stoku
.....a što dolaze nepozvani i neželjeni.....očito nema drugog načina da se obraniš nego primjenom sile.......
......shvaćam da to nije lijepo, ali je jednostavno učinkovito.....
......shvaćam da to nije lijepo, ali je jednostavno učinkovito.....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)