Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj teroristi se voze avionima. Nije toj pametnici palo na pamet da ce teroristi ovo ISKORISTITI. Mislim da je ipak ovako daleko lakse uci u EU, neko kroz svo osiguranje i preglede na aerodromu. Pa ***te, sjednu na bus do Srbije i uguraju se u ovaj stampedo. Ko ce ista skuziti.
U svakom slučaju bolja izjava od Milanovićeve...
Ne Palamudi, nego prebaci vruć krumpir susjedima i mirna Bosna a bogami i Hrvatska.
eh ko li je taj sretnik što je podnio zahtjev za azil. treba reportažu o njemu uraditi. ahihihih.
Ja licno znam ko su ovi ljudi. Ja jarane zivim u danskoj gdje 80 % kriminala cine arapi. Isto tako 85 % arapa u danskoj zivi na socijali dok je naprimjer bosanaca na socijali samo oko 15-25 %. Arapi javno daju izjave kako mrze zapad i zele smrt demokratiji. Nemoj sad da me ovde pravis budalom da ja ovo izmisljam i da su me medije isprale mozak. Licno znam arape i znam koja je to neradnicka i kriminalna nacija.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tucnjava-medju-izbjeglicama-u-belom-manastiru-letjelo-kamenje-i-boce/842586.aspx
dosli u evropu, stavljaju majce na lice i deru se. Misle da su u bliskom istoku u pustinji, gdje se medjusobom kolju. E evropo crno ti se pise. Za 10 godina ce evropa propast. Bice evropa novi bliski istok. Ovi se sire ko paraziti jarane, i sto je najtuznije, oni ce kad postano vecina ovde u evropi, stavljati svoje zakone i tuc nas evropljane. Ipak to su divljaci. Cast izuzetcima (0.1 %)
Kada su rušeni režimi Sadama, Gadafija, Asada, kada se nasilno uvodio kapitalizam i demonkratija a crpila besplatno nafta Evropa je likovala. Ljudi su osta bez ičega, i krenuli tamo gdje su njihovi prirodni resursi završili.
Cito sam nedje da je nekad u Njemackoj bilo 8 mil.zidova,ne znam dje su sad