Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je zvanično dobila titulu božanstva,i u čast tome se snima serija od 489 epizoda!
Malo je to! Toliko će samo trajati ova borba sa leopardom, a đe je okopavanje krompira, plivljenje, zalijevanje i ostale poljoprivredne radnje... Bez barem 10k epizoda, scenaristi u Indiji neće da sjednu za sto da počnu pisati...
KOD NAS TO KOMUNISTI UBIJAJU SRPOM I CEKICEM.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo treba ženit.
pa ako ne slusas, moras pobacati sve nozete, makaze i srpove iz kuce
kako nehumano........
Sad ce je Hindusi proglasit kao bozicu leoparda i imat ce kip na svakom cosku po Mumbaju i New Delhi.
Zakon jacega Hari M.Hari & Moke Presjeci rijecima ko "srpom" jer tebi je svejedno dal' smijem se il' placem tebi svejedno je Pogasi svijetla pored puta jer za onog koji gubi svejedno je sto luta njemu svejedno je Ti zivis sa druge strane casti u kraljevstvu svojih strasti a ja s druge strane pameti Ref. To je zakon jaceg ruka koja razbija tebi snagu daje sve sto mene ubija. To je zakon jaceg a i to je od Boga to je zakon srca tvog sto jace je od mog.
Evo treba je udat za Božu
TIGRICA !!
Bit ce im dobar rucak znaci ;)
Jadna životinja.
cuj jadna zivotinja pa sta je trebala zena leci da je kolje?
Nije trebala žena kolektivno sa selom zauzimati svaki dio prirode za svoje njive i sl ne ostavljajući životinjama prostor da 'dišu'. Posebno je to slučaj u Indiji, svako malo slonovi poharaju neko selo, divlje životinje u nedostatku hrane rove po smeću i šire zarazu i tu je još milion i jedan razlog zašto je ona ustvari napadnuta - normalno da nije trebala predati se ali iz svih razloga koje sam nabrojao a i iz onih koje nisam - da! Jadna životinja. Znaš li koliko je vrsta izumrlo u zadnjih 50 godina? A zašto?
Evo o kojoj zeni je rijec https://www.youtube.com/watch?v=dEOJcBr7zT8
Dobro si rekao :)
A da neko ubije lutalicu u BIH kad bi ga napao, nastao bi haos.
Nije to nista, kod nas u Bosni covjek golim rukama medvjeda zadavi !!
Nači Božo, pojavljuje se Božo iz Bosne i Hercegovine... :D
smrt ljudima sloboda zivotinjama !!!