Nakon 15 godina na sudu
0
'Holy Land' kažnjena za pomaganje Hamasu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam sto se ti uopste obracas normalnim rijecima ovakvom idiotu.pa da je normalan ne bi ovo ni lupio,mislis da mu i u jednu celiju mozga moze uci to sto mu govoris??????to je bolan sve zatupljeno od mrznje,dzaba ti je govorit da je mlijeko bijelo.
@safas Muslimani pogani? Islam je najčišća religija na svijetu i jedina prava religija, a ti ako imaš problema s tim što oni tvoji popovi okićeni zlatom polijevaju vodom po tebi i lupetaju raznorazne nebuloze dok se ti lafo moliš nekom bogu od krvi i mesa koji ti nikad nije pomogao nemoj svaljivati svoje frustracije na druge religije. Pročitaj Kur\'an pa onda Bibliju i vidjećeš razliku. Tako naslijepo možeš pljuvati zauvijek, ali dok ne pročitaš nećeš se uvjeriti u ovo što ti pričam.
ima nas znamo kako imamo cime pa probajte pogana zgadijo zivjela republika Bosna-Hercegovina
mnogo si nam bre rekao.toliko si pogan da imas obraza tako nesto i reci.ali tjesi se samo da su muslimani ti bez kojih bi svijet bio bolji.samo se tjesi.imas pravo na to.
bas su ovi musliamani pogan narod. Ako bi svijet bio bolji bez ikoga, onda bi bio bolji bez muslimana, sigurno. to je sve sto imam da kazem.
jos kad bi tako raskrinkali sve one silne organizacije koje i javno i tajno pomazu izraelske okupatore i teroriste pa da vam skinem kapu.mosad radi punom parom sa americkim blagoslovom,imaju milijarde na raspolaganju a oni se navalili na palestince.neka hajd,doci ce vam izraelci opet glave,kad vam dignu u zrak jos koji neboder.aferim.