Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dala baba dinar da ude u kolo,sad daje dva da izade..
Posto ga kritikuju zbog prodaje ratnih brodova Rusima, francuski mekusac pokusava da zadobije poene u sopstvenoj drzavi
Pale se bogati Rusi na luksuz, koji uvoze od zapada. Prpa na sve strane. Ej moj Holandeze ti isto ko oni Tulipani. Fini a usukani. Hos buducnost vrati Varsavski pakt. Podjeli Berlin. I mirna Ojropa. Hos kaos. Zadri Orjo dozvoli onima preko bare da postavljau nake satelitove po Poljskoj i Slovackoj. Nije tesko. Putin hoce da je Bog i batina to je kod njih tako i stim se treba pomiriti. To sto je za nas demokratija je za njih diktatura a ono sto je nama diktatura je za njih demokratija. Isto sto ne vozimo svi po desnoj strani.
Koju je to zemlju Putin napao a koje Obama i njegove marionete,tvoje poimanje demokratije je poput hitlerovog odnosno zapadnog,ko god smeta interesima srusimo ga ,zar ne ?
Tim komentarom si samo pokazao da je tvoje shvatanje demokratije daleko gore od njegovog. Tj, prije bi se reklo da apsolutno nemaš pojma šta je to demokratija, ili u najmanju ruku da je shvataš potpuno bukvalno.
samo ti kmeci mali francuski sljamu...ima cika putin da ti iskljuci plin :)
Ma nije do plina. Problem je zbog brodova koje su pravili az Rusiju. Ispadaju nepouzdani pa će ih Indijci šutnuti za nabavku vojni aviona. Dobro što su izgubili zbog brodova milijardu, pa uskrećni za učestvovanje u Južnom toku. Sada će još zbog aviona izgubiti preko deset milijardi... Ali ni tu nije kraj, nego ih Rusi izbaciše iz izgradnje brze pruge kroz Sibir i ubacili Kineze. Tu se radi od stotinama milijardi.. Sada postaje ozbiljno, pa se sjetili da možda treba ukinuti sankcije. Jedan po jedan u Evropi. Neka im SAD nadoknadi gubitke štampanjem dolara...
kako bilo...ali putine zavrci sotonama plin....dok je zima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)