Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj bureciti, sve ce biti po planu.
Zaustavite svoje pohlepne ratove i nece biti izbjeglica. Rusite ljudima domove,rusite im i proslost i buducnost a onda glumite humaniste i od gospode pravite izbjeglice koje primate i pomazete im. Kakva ljigavost kurve Europe,nevidjeno
Francuzi su dali temelj moderne demokratije ,Burzoaskom revolucijom,i napad na njih je napad na Evropski nacin zivljenja,na tekovine Evropske civilizacije,to je napad i na nas,koji zelimo da i Bosna jednom postane Pravna gradjanska drzava.
I kad se temelj malo osusio i ustabilio krenule su kolonizacije,pljacke i zlocini Milion i pol mrtvih samo u Alziru a puna usta demokracije,fuuuuj
Krenulo je prosvjetljavanje kako Evrope,tako i dijelova Afrike,o cemu govori i 7 miliona Arapa koji danas zive u Francuskoj,kojima ne pada na pamet da se vracaju u nazadne Arapske zemlje,koje nikada u svojoj istoriji prije Francuza nisu imali 1 % demokratije,koje su tlacili lokalni monarsi,ili ih je ugnjetavao otomasnki Sultan. Vidimo koliko su ugnjetavani Alzirci u Francuskoj,pa imamo jednog Zidana,Benzemu,Nasrija itd.pa za Francuze ima mjesta za sve one koji prihvataju nacela demokratije ali za nazadne TAlibane nema mjesta ni za koga,ko ne prihvata njihov radikalni koncept Islama,sto govori cinjenica da i danas ratuju po citavom svijetu,Libija,Sirija,Irak,Afganistan,PAlestina,PAkistan itd. Treba da im bude cast sto su ih Francuzi okupirali.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
To je ta Francuska koja je trn u oku teroristima. Mnogo nas živi na tekovinama Francuske revolucije. Francuska nije Miteran ili par političara, Ova informacija je baš težak udarac teroristima.
ma njima trebaju robovi bagra sa istoka kao radna snaga jer je evropa stara nacija kao sto je amerika.dovlacila.robove brodovima
Što će francuskoj izbjeglice ?? ZAr nema već dovoljno vlastitih problema sa vlastitim građanima , koji su prije 2-3 generacije bili ... IZBJEGLICE iz francuskih kolonija ?? Da li će tim potezom Francuska vlada privuči još više izbjeglica ko splav za spašavanje oko kojeg plivaju milioni potopljenih ?
dajte i meni azil
iskreni musliman voli ljude, francuze, nijemce, afganistance, bošnjake, srbe...dobro srbe baš ne