Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1997 godine su potpisali i historijski Kyoto-Protokol, gdje su se obavezali da ce smanjiti emisije CO2' a 2001 godine odbile ratifikaciju sporazuma. Ovo potpisivanje dokumenata je samo u sluzbi putovanja elitokrata, da se malo izgotive po vecerama, pred polazak maznu koju kurvu u hotelu i hajd nazad kuci.
Dobro je ako se budu pridrzavale tog istog ugovora jer za njih zakoni ne vrede kao za obicne smrtnike
@Trulex Đaba oni nam gace kroje
Priključivanje ove dvije najrazvijenije zemlje i "najvećih proizvođača zagađivača"... Valjda je "proizvođača zagađenja". Ne možete doslovno prevoditi članak s engleskog.
...kojeg neće poštovati
Bosnjacke smogovine tipa TZ-ZA-SA emituju 10% emisije ugljen-dioksida u svijetu. Sreca pa su mutirali inace normalan covjek dole umre za 5 dana.
komunjare su sjebale rusiju da ce joj trebat sto godina da se oporavi komunjare su sjebale kinu da ce za pedeset godina biti porebno hiljadu godina da se oporavi marksisti i progresivci su sjebali ameriku koja drzi ceo svet da ce citava planeta propast u govna
koliko kosta 1m2 na Cabi posto arapi pokupovase sve po Sarajevu
@the đematlija moze prevod
I to jel ostaj uvoz jos uvjek Made in chine?
Prdimanivina :)
boli me kur...a za zemljom!
Potpis rješava sve.
Da li se Zemlja zagrijavala prije industrijske revolucije?
Jeste, samo što tada nismo postojali.
Obama >Donald Trump
Sto jest jest, Obama je visociji od Trumpa.