Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Kačavenda??
@Pretobom: hahaha dobro jaro evo dijelim :D..kačavenda je tata, jos na kubi, zamisli tih orgija..kačavenda ih guzi, a za raju izvjestava mislav bago..
@Pretobom : haman te ujela za zeludac..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zar nije carigradski patrijarh neka vrsta "ekvivalenta" papi ?
@Babunski to sto ti ne zelis vjerovati da je tako ne znaci da nije istina ... rastpitaj se malo upravo carigradski ima titulu "prvi po časti među pravoslavnim episkopima"
@Babunski sigurno ... najlakse je biti neuk, a neznanje je najveća opasnost
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
ET NOS UNUM SUMUS !!! VEL NON ??? INTER AQUILONEM ET EURUM.
pročitaj malo historiju kada su libija , sirija i ostali dobili nezavisnost od "demokratske" Europe, Afganistan od SSSR-a itd itd
Haj fino. Hoće li možda spomenuti kršćansko koloniziranje istoka decenijama...
Kršćani nisu kolonizirali "istok" tamo su u beskonačnoj manjini.
Negdje mi ode komentar pa da ponovnim. Pročitaj malo kada su libija , sirija ostale istočne zemlje dobile nezavisnost od ove dvojice što se sastaju. Da se razumijemo ja nisam uopće za nasilje nad bilo kome ali dobro ih ikako ima sta su im radili decenijama i sta im i sad rade.
Oni su i idejni tvorci rata protiv muslimana. Ha se sastali i lukavstvo podjelili, odma Lavrov i Keri potpisali primirje u Sirii. Tko ne vidi šta se radi onda je slijep kod očiju.
Jos im samo fali islamski glavni efendija i onda ih sve u maricu potrpat i ovde ih kod mene u Zenicu dovest da im dadnem besplatan smjestaj u KPZ cak cu im omoguciti da biraju dali hoce celiju sa pogledom na kineski zid ili sa pogledom prelijepih brda iza!!!! 😃😃😃✌✌
Franjo treba nobelovu nagradu za mir!
Sada je na red dosla Kuba za cerupanje. Crkva - predvodnicka konjanica krupnog kapitala. Kuba ce opet postati kolonija, a Kubanci roblje, kao i mi sto smo postali.
Sastali se na neutralnom terenu...
Uskoro bi svi kršćani mogli imat jednog papu kao vrhovnog vjerskog poglavara ... ? ! !
elitni folklor za zatupljene i obmanute mase...
Kakvo ujedinjenje crkve, kakve budalaštinje ? Zar postoje tako naivni ljudi nevjerovatno. Prvo, ovaj rus je za Franju pripravnik. Drugo i jedna i druga crkva su najstarije firme na planeti, vrlo dobro posluju, i jasno je sve razgraniceno. Nece se ta bara pomutit ujedinjenjem!
A što se tiče nas na brdovitom Balkanu, nije svejedno koje je vjere bog u koga ne vjerujemo! Znam ja nas ...
Franjo ne okreci mu ledja.
pa nije kacavenda 😅
ce se napusit trave .. i nista od sastanka ... xD
Заиста историјски сусрет! Драго ми је што ће да договоре заједнички наступ у одбрани хришћанства на блиском истоку. Прича се да је ово први корак ка уједињењу у једну цркву, међутум, мислим да су разлике међу православљем и католичанством заиста велике и да би се прво требали изгладити односи са протестантима, јеру су они ближи са католицима, па након тога са православцима. У сваком случају, подржавам сваки дијалог.