Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jaske ti demokratije gdje nisu muslimani mogli da glasaju i to ti je demokratija a to je za UN i ostale svjetske organizacije uredu.
Nije tačno da je ovo je bio njen prvi intervju nakon 20 godina. Davala je ona hejbet intervjua još 2010 -e kad je puštena iz zatvora, i 2012-e na neslužbenim izborima. Samo iz prve pretrage: Nov, 22. 2010: http://www.spiegel.de/international/world/spiegel-interview-with-aung-san-suu-kyi-we-have-to-tackle-this-with-peaceful-means-a-730390.html Dec, 01. 2010: https://www.youtube.com/watch?v=t9MiQk7LHtA Dec, 23. 2010: https://voaburmese.wordpress.com/2010/12/23/voas-interview-with-daw-aung-san-suu-kyi/ Nov, 15. 2012: https://www.youtube.com/watch?v=jFSE6BfBksY Sep, 18. 2012-e; http://www.voanews.com/content/voa-scott-stearns-interview-with-aung-san-suu-kyi/1510542.html Sep 21, 2012: https://www.youtube.com/watch?v=FhKjA4x2B8c Itd...
E što tamo mrze nas muslimane....
Baš je teško ostvariti pobjedu uz podršku, zamisli vojske. ha ha ha.
Ne mislim da je bas vojska podržava, provjerite vi tu informaciju klixsovci
Mijanmar, bivša Burma je fašistička zemlja, koja čitavom jednom narodu (Rohinje) ne dozvoljava glasanje. Kakva borba za ljudska prava, isti su svi.
Isto ko´kodnas na prvim "demokratskim" izborima Jutricaaaa svimaaa