Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili su tada u jednom danu vise civila nego PLO, Hezbolah, IRA, Tamilski tigrovi, Boko Haram, Al Kaida i IDIL zajedno. Onda jos par miliona u Koreji. I jos milion u Vijetnamu jer im se bas bilo osladilo. I eto, ne bi se oni bas izvinjavali. Mogao bi to neko protumaciti kao kajanje ili ne daj boze slabost.
@lik5 Ma gdje si ti, sjeverac moj dragi :-) Evo ti jedan crtic, pa spavanjac https://www.youtube.com/watch?v=7sxFyu_U2go
Dosadan si i glup...komentiraš samo zato što mrziš Amerika...mada živiš u njoj i ona te grani. Marš licmjeru jedan!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OHOLOST kakva i prilici pociniocima ovog ZLOCINA...
a sta su japanerosi radili prije toga bili nevinasca ha?Daj nekenjajte bez veze sto su trazili to su i dobili ,u ratu uvijek nevini stradaju to je istina na zalost ,al ako zapocnes rat ne krivi protivnicku stranu za posljedice vec svoga vodju to je tako jednostavno i jasno i tacka.
Licemjerje bez granica. Eto koliko još je svijest aktuelne američke vladajuće klase udaljena od osnove humanizma. Nešto što su već prije više decenija trebali učiniti, npr. sa onim kaubojem Reaganom u glavnoj ulozi po ugledu na kancelara Willy Brandta u posjeti Poljskoj kada je isti kleknuo pred spomenik. Dok su tolike mazge, kreteni poput Putina će i dalje da cvjetaju.
I onda SAD drze nekome predavanje o demokratiji kulturi nacinu ratovanja? ozbiljno? jos veca su telad onda koja kazu da da upravu su..Amerika to kaze...najvece ubice ikad...ali njima niko ne sudi..za njihovu vojsku i politicare nema Haga nekog...osude nekad nekog vojnika cisto da kazu kao mi radimo pravi posao..veze s vezom...u svijetu vlada zakon jaceg i kao tako sve male zemlje ce odgovarati za sta god urade..dok velike zemlje nece..jer oni ne pripadaju krugu slabiji..
Hiroshima: Kerry se stidi izviniti u ime SAD-a.
Genocidnod im je u krvi kao dio bolesnog gena
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska,nece se amerikanac nikome izvinjavat,a japanu nisu mogli nista,zato su je i bacili,sto je svabo na zapadu,e to je japanac na istoku...........
Japanci su bez objave rata, neprimjećeni stigli sa velikom flotom i napali Amerićku flotu u bazi Perl Harbur i potopili i oštetili mnoge brodove i pri tom je poginulo preko 4500 amerićkih mornara.
Šta je u svijetu znaćila pronicljivost, informiranost i pravovremena akcija kao u slućaju akcija komandosa na Njemačka postrojenja, za prizvodnju teške vode u Norveškoj, koji su uz velike gubitke uspjeli da unište instalacije i postrojenja, inaće, rat bi imao sasvim drugu dimenziju i Hitler bi bio gospodar svijeta, a ne kao, spavajte mirno, rata neće biti a oko grada i cijele zemlje se dovoze topovi i zauzimaju se položaji.
Sto bi im se izvinjavao,kad ratujes onda si spreman i na zrtve,pa izvolte
Radovan i Milošević unesrećili srbe više no atomska!
Klošar
A zašto bi Kauboji se izvinjavali, britansku ulogu su samo oni preuzeli, ista je to krv
preselii bi se u Japan