Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima takvih i u bivšoj Jugi ito na milione, a u Evropi i svijetu i na milijarde. Svijet ima više zlih nego dobrih. \"Ako se korov ne bude sjekao preplaviće žito\"! SMRT FAŠIZMU !
cionio je i tvoj otac sto je mogo i kako je mogo, a bolje da nije, stoko jedna
Ja jednostavno ne mogu mrziti nekoga zato sto je druge vjere, boje koze, nacionalnosti ako je to tebi dovoljno da nekoga mrzis onda stvarno.. zalim vas !! Vi ne znate sta je zivot (ne znam ni ja ali bar ne dajem mjesta nacionalizmu i mrznji) kao sto vi to radite fuj ste !! S.M.R.T. FAŠIZMU !! A sto ne mogu ovih Bosnjackih (I ja sam Bosnjak) handzarovca, nacionalista !!
Jao glupih komentara.
Divim se ovim ljudima, koji su znali šta rade, iskorjenjivali jevr., srp., i cig. zlo iz naše lijepe Europe i diljem svijeta :) Da oće opet doći i kod nas da očiste ovo prekodrinsko zlo iz naše lijepe BiH & Hrv. together 4ever!!!
divno je to sto su radili...
Drugim rijecima bi to Marsal TITO re\'ko, \"budi se istok i zapad, budi se sjever i jug.\"
Vratićemo staru dobru Handžar diviziju, i poklati stoku koju je i Hitler klao, smrde sa istoka.
toliko jadno i nategnuto da se može očekivati samo od engleza.prozivati ženu od 81-ne godine za ovakve bedastoće može pasti napamet samo dečkima u frakovima.već 1944-te godine osnovana je odeessa.njena svrha postojanja je poznata kome treba biti poznata.od obavještajni zajednica u borbi protiv nacizma do pripadnika istih kojima je potrebna zaštita.kome danas treba ova bjedna i primitivna priča kojom se blati starica.ja ko hercegovac i hrvat ovo odbacujem s gnušanjem.
e to je pravo značenje one izreke: \"Ne mrem izdat ja!\"
naivan si jako. postoje ljudi koji su jednostavno zli.
Pa šta je to čudno??? Eno i S.rbij.a i R.S plaćaju odbranu K.ara.džiću, Š.eše.lju, Ml.adi.ću itd. a plaćali su i Mil.ošev.iću i naravno pružaju svu moguću pomoć i njima lično, ali i članovima njihovih porodica. J.B.G. B.ali.je tko to vama brani????????
Krv nije voda. Ovu stoku je trebalo istrijebiti odma po zavrsetku rata.
od srca ti to želim.dao ti dragi bog da odmah kreneš i da se ne mičeš od nje više nikad
olki, olki, natakario bih ti ma terešinu na obre zani, ali da se dobro opere varikinom.
pokraj ovolikog crnog,arapskog,turskog,ćifutskog nakota i njhovih slugu(bos. islamista,šiptara,bugarskih pomaka) u europi trebaće nam ne jedan već 100 himlera da živu glavu spasimo od agresora.
Skupi koju marku i za Dodu :)