Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakva mladža??? Tolika država a sve dede i nane rulaju. !!!!
Hoće da sjebu moju hillary jedem im mater svinjsku. Garant je demokrate hoće da zguze. Nedaj se hilly ljubavi moja jedina. Daj mi zeleni karton da glasam za tebe. Pobjedi ćemo dušmane.
Nedaju zeni da bude predsjednik.......
Ode i Boshnjacka zadnja nada za prevlast u BiH...sta ce mo sad.
Prvi ßto će napraviti je provjeriti stanje na računu, ljigo obični
Bolje nam je da vjerujemo Hillary, nego da joj se smijemo što je jebu oni republikanski kriminalci, Bushevi potomci...a i Billu su smjestili Monicu jer nije htio da igra po pravilima i da javnost odvrate od pravih problema, jer debilnoj naciji je najvažnije ko koga jebe, ko je peder i koje je dijete Michael Jackson nekad dirao...jer bit će opet dernek kad republikanski zlotvori dodju na vlast
bjež'te djeco s puta, ide baba ljuta...:))))
kao i obično , svi sretni.
jestel se naspavali , kako je je bilo na koncerat ??