Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih vidjeti kako bi se odigrala parada katolika u teheranu, koji bi usput mahali američkim zastavama?
Ne vjerujem da će se sad javit oni šupci što su protiv gay parade i reć "eto ko im brani da budu muslimani privatno, ali šta imaju paradirat?".
znamo da si peder, ne moras vise kriti
Ne krijem, isto ko što ti ne kriješ da si moron.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
cuj parada muslimana. svasta, ama to samo moze biti u americi nigdje vise, zato im skidam kapu i postujem njihovu demokratiju. mozda za jedno 200-300 godina i mi cemo biti demokraticni ko amerikanci danas ali ne prije.
http://www.youtube.com/watch?v=hbDntz8a1Ds
Bosnjaci,turci i albanci trebaju osnovati svoju posebnu vjeru,da se razlikujemo od ovih
Iako sam musliman ovo je pravo retardirano. Nek obavljaju svoje namaze, svoje vjerovanje u Allaha izmedju 4 zida, netiče se ostalih ljudi ( kršćana ). Pogoto piše da su "Tokom šetnje uputili su molitve i uzvikivali božije ime" šta oni imaju hodat po cesti i "uzvikivat" upo grada... Bože sačuvaj.
Ko, ti musliman? :) Kada bude Obama prestao da priča o miru, i zatvori Gvantanamo tada ćeš i ti biti musliman. Ti si musliman samo sa imenom, i muslimanskim korijenima ali je tvoje srce okorjelo filozofijom i nepokornošću jednom Stvoritelju. Takvih poput tebe mi je puna kapa ;) Nemaš ti 3 namaza, zajedno kada se sastavi sa Bajramima. Musliman jedan ne priča takve pogane riječi kao što su tvoje.
Al čuj "nemaš 3 namaza zajedno" izvini jel te stid to reći nekome ? Zbog vas "islamista" nalazimo se u situaciji kojoj se nalazimo. Ja neidem radi drugih na namaze, to jest da me "vide" da idem na namaz. Izvini koje pogane riječi ? Islam treba širit al ne ovako širit ( nemojte se uvrijedit druge vjeroispovijesti, moram odgovorit ovom ). Musliman sam samo imenom ? Prvo ne znaš kako ko "odkrije svoju religiju" Imam druga čiji su roditelji katolici medjum on je musliman iako se zove katoličkim imenom ( nebi da govorim ime ). Pitaš se kako ? Pa fino je momak čitao knjige i knjige, pročitao Bibliju, Kur'an i odabrao. Nije mu niko rekao pogotovo zbog roditelja da "odabre" vjerovanje u Isusa. Zbog toga nemoj srat previše i nemoj "osudjivat" ljude koje ni ne znas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja sta sve budale nece izmisliti-cuj parada muslimana--da li bi to isto mogli i kriscani da rade u nekoj islamskoj zemlji-nebi jer se i ovako kriju nesmiju ni da kazu da su hrisani-islamski svijet je neuk oni -najvise nepsmenosti ima u islamu oko 65% su nepismeni -sta je neki musliman izmislio-nista -da zapad nije izmislio auta avione oni nebi znali sta da radesa naftom--ali jos malo pa necetrebati ni nafta paces tek onda vidjeti bijedu u islamu
Zastavama svojih zemalja masu?
Nije ni čudo što se stranci krste i lijevom i desnom rukom kad dodju u Sarajevu pa vide kako bosanski muslimani izgledaju, kad su im ovi bradati u čaršafima jedina predstava islama na zapadu..
Pa ako cemo realno, Bosnjaci su ti koji su atipicni za islam i muslimane, a ne ovi bradati u carsafima.
Mili moj đed ti je bio bradat sa čakširama, dugom košuljom i turbanom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Islam = Kalasnjikov religija
Ti = kopile komunizma !
tribali su ih vako đuturile popišati :p
ti si dokaz da džehennem postoji
znači po tvom postoji i bog i đavo?samo mi reci a ko stvori boga?bleee,ble,bleeee
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Klanjaju u po grada gdje zive katolici?Pa ovi ameri fakat nisu normalni sta sebi dopustaju...nek naprave dzamiju na mjestu oni tower sto su sruseni..najvecu đamiju na planeti na 100 spratova i sa liftom za anamo i nazad
Pa i na ulicama Sarajeva je hiljade muslimana...
zanimljiva teorija :))))))
jest i 200 000 duhova od srba koji su etnicki ocisceni iz sa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ahihihihhihihhihihihhihiiii ...sta mislite kako su se ameri istravili kad su ove vidjeli :)))))))
kako mogu promovisati svoja uvjerenja ovako? neka rade to izmedju svoja 4 zida? ne smeta to meni al ne mora cijeli svijet znati da su oni muslimani itd itd... da je gej parada ovako bi se pricalo al posto je ovo onda je u redu... meni je sega sto su vjernici uvijek jako licemjerni iako je licemjerstvo strasan grijeh...
cesto se pitam da li je moguce da muslimani podrzavaju ovakve stavove kao tvoj sad,ali vrlo vjerovatno podrzavaju i lijepe ti lajkove. Mnogi bosnjaci muslimani pokazuju zestoke znake otpadnistva od vjere i zaista mi je zao zbog toga jer smo se kao narod mnogo napatili i volio bi da u dzennetu dobijemo nagradu za to ali nazalost mnogi od nasih bosnjaka ce u vjecnu vatru zbog svog nevjerstva. Ako se milion krscana moze okupiti tamo gdje dodje papa u posjetu onda se mogu i muslimani okupiti kad im je volja.
meni ne smeta okupljanje, meni smeta licemjerstvo a ti ako si vjernik ne bi se smio igrati boga i pogadjati ko ce u dzenet il raj... @limited_edition - sto? bas je uporedivo, sustina je ista, samo koristim recenice i osude koje koriste najpredaniji vjernici svih vjera a i ostali obican puk kad su u pitanju gej parade
PRIKAŽI ODGOVORE (8)