Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA KOMANDANTE I PREDSJEDNICE. HVALA ZA BORBU ZA OBESPRAVLJENE I SIROMASNE. HVALA ZA OPISMENJAVANJE I BESPLATNU ZDRAVSTVENU ZASTITU. HVALA ZA BORBU PROTIV POHLEPNIH TAJKUNA I NEOLIBERALIZMA. TVOJI "ČAVISTI" IZ BOSNE I HERCEGOVINE.
Mozete pricati sta ocete,ali ccovjek nije dao na svoje ;D R.i.P Chavez
Oni imaju Chaveza, a Seher svog heroja Cacu! Svakom njegov heroj! Nije ovo nista kakvu su dzenazu meni moje Sarajlije priredile: http://i38.tinypic.com/ri8zk3.jpg http://i34.tinypic.com/35btonk.jpg http://i34.tinypic.com/29w9zy9.jpg http://i38.tinypic.com/2i6m2d4.jpg http://i38.tinypic.com/6oo5z9.jpg Narod zna da nas ne bi bilo da nije nase SDA!
Oni imaju Chaveza, a Seher svog heroja Cacu! Svakom njegov heroj! Nije ovo nista kakvu su dzenazu meni moje Sarajlije priredile: http://i38.tinypic.com/ri8zk3.jpg http://i34.tinypic.com/35btonk.jpg http://i34.tinypic.com/29w9zy9.jpg http://i38.tinypic.com/2i6m2d4.jpg http://i38.tinypic.com/6oo5z9.jpg
Nek mu je rahmet duši-on je nazvao šejtanom prvog šejtana šejtanske države.
Ali najjaci je onaj gore sto veli "ljudina, veliki covjek koji je vodio brigu o malim, obicnim ljudima", hahahah, svakako, kako da ne :) isto kao sto npr. Dodik vodi racuna o svojim "malim ljudima", tako se i oni zaklinju u njega i daju mu 70% glasova na izborima, a ovamo jad i cemer, kopanje po kontejneru. E moje budale nedoyebane.
Yebo vas vise taj Chavez, sta slinite za njim, mars u Venecuelu ako mislite da je tamo dobro. Evo vam pa citajte: http://www.index.hr/vijesti/clanak/kakva-je-to-zemlja-venezuela/666071.aspx
Ode i man with big cohonas!
hebo ti alija fameliju!
OVO JE PRAVI BORAC I VODJA. NIJE KAO SULJO TIHIC, PREDLAGAO PODJELU ZLOCINCIMA JEDINE NAM BIH I POTOM POBJEGAO U NJEMACKU I DANAS NAM KAO RATNI DEZERTER PRODAJE MU.DA POD BUBREGE. Pogledajte link; http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ
@pišonja ...jesi se sad upiškio od sreće, demonstrirajući raskošni nedostatak mozga ? :)
Ponosan je narod kojeg je vodio takav predsjednik. Kod nas sve fukara do fukare, kad bi im naredili vanjski političari oni bi i svoju mamu izdali, a ne državu i narod.
Pozdravi Mamu i reci joj da mi vrati 5KM od onih 6 što sam joj dao juče u rajlovcu na štrafti za pišanje u usta :)
R.I.P. Der Narziss von Caracas.
...ode i njihov tito...sad im slijede sve blagodati "implementirane" demokratije...
Ljudina, borac, veliki covjek koji je vodio brigu o "malim, obicnim ljudima". Uvijek cemo te se sjecati nas heroju, el komandante i predsjednice Hugo Chavez.
" i ako ne pobjedimo odmah, dat cemo poruku buducim generacijama koji odaberu da stite i brane naciju je duznost i cast, a prodaja iste je najveca izdaja koja ce zauvijek u povijesti biti upamcena, bez obzira na pokusaje drugih da vam kazu drugacije" Pukovnik Muaemr El Gadafi - testament Potpukovnik Hugo Chavez bio je patriota svoje domovine, na koncu sluzio je svojoj zemlji sa cascu i svojim zivotom. Bio je istinski heroj malog covjeka siromasnog u svojoj zemlji, a mrzili su ga bogati sljam koji je svoja naredjenja dobijao od kako ih je comandante hugo zvao "yankee imperio" i zionista. Salute de comandante el colonel Hugo Chavez un heroe parasiempre