Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama je lijepo, jedemo gh.ovna i nemamo potrebe da štrajkujemo!
Mi i ne mozemo ocekivati niti sa protestima neko vece poboljsanje,jer niit smo u skolu eu naroda,niti imamo neke znacajne resurse (plin,nafta)pa da se mozemo sami izvuc.
kriza im je kazna sto su im preci pobili i protjerali nevine muslimane nekoc.Bog zna kakve sve nas kazne cekaju za nepravdu prema arapima koji su nam pomogli pa ih je bh depotovala.
SVJESNI LJUDI A NE KO MI!!!! DEMOKRATIJA ( DEMOS-narod) NAROD VLADA !!! KOD NAS SE NE ZNA STA JE...
pa zar je morao optuzivati u srbijanskim medijima i ratne heroje i branioce sarajeva ovaj dezerter tihic sulejman; Sulejman Tihić: "Neko mora odgovarati za Dobrovoljačku, bilo je zločina!" Procitajte izjavu; http://www.blic.rs/Vesti /Hronika/302855/Sulejman -Tih ic-Neko-bi-trebalo-da-od gova ra-za-Dobrovoljacku
OVAKO I MI TREBAMO DEMONSTRIRATI I PITATI RATNOG DEZERTERA ZLATKA LAGUMDZIJU(KOJI UZIVA U MILIONSKIM NEKRETNINAMA) GDJE SU ALIJINE ZLATNE KASIKE KOJE SU OBECANE BORCIMA?!? JE LI TOFAHRUDINU RADONCICU DA KUPI SEBI AVION A NAROD NEKA UMIRE OD GLADI. FUJ. NIKADA VISE SDP.
Ma možeš protestovat do sutra .. Para nema .. Nema više Kolonija i pljačkanja cijelog svijeta !
trebamo protestvovati tamo gdje su nam obecali alijine zlatne kasike. oni (sda-ovci) su dobili zlatne kasike a mi smo na ivici gladi.
Tugo moja, kod nas 55% nezaposlenost - ali jok - Bošnjo sjedi i "ćami čekajući", kao da će bolji dani s neba pasti!
Svi vec sportski kolektivi duguju basnoslovne sume novca drzavi (porez) Nek lijepo raspordaju igrace tipa (Ronaldo, Mesi, Xavi, Iniesta, Casillas, Llorente...itd...itd...) i namire dugovanja prema drzavi, da od tog novca izadju iz krize i pokrenu stabilnu ekonomiju! Vamo se protestuje i zali svijet na nezaposlenost, Spanija insistira na novim kreditnim linijama, a sportski kolektivi jos gledaju kako da dovedu Balea, Neymara i slicne igrace u Spaniju za stotine miliona eura??? Ko je tu lud?
Ne vidim smisao protestiranja? Na pogrešni mjestima protestuju!!! Trebaju protestirati ispred Uprava klubova kao što su: Real Madrid, Barcelona, Malaga, Atl.Madrid itd...itd... Oni po 100tine miliona EUR troše na kojekakve nepismene fudbalerčiće koji pikaju loptu po terenu dok im ti isti državljani/građani idu na te utakmice i kupuju dresove! Španiji ne treba pomoć jer krši milijarde na sportiste!
nismo mi suljo tihic, svu je familiju uhlejbio na budzet, dijelio bosnu i danas nam drzi patriotske lekcije. fuj. http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ
OVAKO I MI TREBAMO DEMONSTRIRATI I PITATI RATNOG DEZERTERA SULJU TIHICA (KOJI UZIVA U MILIONSKIM NEKRETNINAMA) GDJE SU ALIJINE ZLATNE KASIKE KOJE SU OBECANE BORCIMA?!? JE LI TO BAKIRU IZETBEGOVICU NAJVAZNIJE UHLJEBITI ZENU SEKU NA MJESTO SMIJENJENOG RATNOG HEROJA U BIJELOM DR NAKASA A NAROD NEKA UMIRE OD GLADI. FUJ. NIKADA VISE SDA. ISTJERALI STE I GENERALA DREKOVICA, ZARAD RATNOG DEZERTERA SULJE TIHICA.
Cenifa, Hala, kriva za sve.