Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnje u sihire naturili!!!
U Sarajevu je bilo više slučajeva košenja autom pješaka po trotoaru. GAzio u Brezi i portparol MUPa KS pa nikom nije napamet da to povezuje sa terorizmom pa da onda i demantuje da je to terorizma. Jednostavno momak se naduvao mislio da leti i to je to ! A Irfan NEfić pitate ? E pa , Irfan je žurio na sastanak pa se to sasvim opravdano !
Ima li pijanica ime
Šta ako ima? Ispucaj tu teoriju zavjere.
E nemre finci tako. Mora se mus limani okriviti. Ko je vam reko da izjavite tako, da je bio pijan. Sram vas i stid bilo.
da vas Bog kazni sve proklete teroriste, sektase, zatucane maloumnike!!! Zrtvama brz oporavak i laka zemlja preminulom
Sad me baca u dvoumicu skorom u isto vrijeme Hamburg i Helsinki
Sta je vikao?Nemojte nam ovih nepotpunih informacija.Gdje vozacka,pasos,licna,zdravstvena sta se naslo sta nije...