Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državni sekretar SAD iz 1990 James Baker (veoma živo se sjećam) negdje u junu mjesecu iste godine za državne medije Jugoslavije: "Nikada (ponovio tri puta) nećemo priznati otcjepljenje republika od Jugoslavije... Nikada (ponovio dva puta) nećemo dozvoliti rat u Jugoslaviji itd itd..." Nekoliko dana poslije Slovenija je proglasila nezavisnost i počeo je rat za teritorije.
Ovo je mozda njeno licno misljenje i podrzavam ga jer svi znamo da ce USA podrzati cioniste u svakom smislu.
Nastali na genocccidu na indijancima finansiraju genocid nad golorukom djecom u Gazi, ko je to? Šta je to? Kaži kaži
Nemoj samo pitati ove soroševce lgbt zajednicu i ostale na direktnom platnom spisku ovih, nahuškat će dovoljno debila na tebe i što je još gluplje ti debili niti ih čeia posao niti imaju budućnost, a resovno dolaze i prave promotivni materijal itd kod ovih mlatimudana koji su na platnom spisku i sigurnom poslu.
Izgleda ona hoće malo u politiku, za predsjednicu
Sestro draga, upali televizor! Nema veze koji kanal, jer sad možeš vidjeti to prisilno preseljenje Palestinaca uživo u 4K formatu.
Fine obrve
Ko vise vjeruje ovim cifytima? Jedno govore drugo rade. Dok daju ovakve izjave, sjwvwr Gqze vec raseljen a jug se 'cisti'
Pričam ti priču.
nadam se da cete izgubiti izbore, kako koji demokrata doce novi rat pocne
Obecanje ludom radovanje.Sve što ameri kažu i obecaju na kraju ispadne kontra.To su teški banditi.
Koji ste vi uljupi Amerika iz mog srca izasla pogotovo sad
Isto ko da će vas neko pitat nešto. Vas Izrael i Židovi drže šaci tako da će te radit što god oni kažu. Sve velike kompanije u Americi većinski vlasnici Židovi, Banke u Americi drže Židovi tako poklonite se i šutite .
ovi opstaju na ratovima
Ali dozvoljava bombardovanje. Prosječno je do sada Netanyahu više dnevno ubio djece nego Hitler
Nece prisilno, dovest ce njih vasa braca cionisti do “dobrovoljnog” preseljenja, jel da, Gdjo Harris? Ili gdine Biden? Vas brat Netanyahu, genocidas, ratni zlocinac, on ce Palstince kroz sijanje smrti, straha, klanja, ubistva, izgaldnjavanje, njih preseliti “dobrovoljno” jer ko bi to mogao izdrzati? Fuj zapadni svijete! Fuj!
Јавно позивају на уздржаност, тајно шаљу оружје
Ali genocid dopustaju, ova je pravi idiot.
Dok ih nepobiju sve,dovrsi