Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li evropejci placaju ovog Klicka?!
RESPECT za Klička ...
Budaletina izveo goloruk narod na puške i tenkove da gine još im drži govore.
Svaka revolucija trazi zrtve. Ti debela pi.cko sjedi kod kuce lijepo ti je. ne znam zasto ovo uposte komentarises?
Revolucija traži žrtve i jede svoju djecu
Svaka cast Klicki za muda, mislim covjek je napravio sve u boksu sto se moglo napraviti digao lovu i sad da ovo radi, ja ne razumijem, sve ima u zivotu i ovo mu ne treba, al ako je covjeku stalo do naroda i da nesto napravi nesto od svoje drzave onda svaka cast. Kod nas u Bosni ce biti ovako stanje dok god ne dodje neki mudonja tacnije pastir naravno posten covjek pa da povede nas narod tj. ovce. Dotad ce nas politicari karati u dupe bez vazelina.
Sta da napravi od svoje zemlje? Nato i EU koloniju kakve su postale sve istocnoevropske drzave? Jeste glupi u pm... Slovenskim narodima je bila predvidjena sudbina americkih indijanaca...ono sto se sa njima dogodilo Slovenima je trebalo da se desi u 20. veku....da nestanu i oslobode prostor germanskim narodima. Kad su pobili 7 miliona katolickih poljaka sta je tek cekalo i ceka ukrajince ruse (za nas da i ne pomisljam). Rusija je jedini garant opstanka malih slovenskih drzavica...bila ona ovakva ili onakva boljeg i mocnijeg saveznika nemamo niti cemo imati. U suprotnom ceka nas sudbina Slovenaca a kasnije i hrvata.
Dornauszier Pises gluposti :). Pricas protiv Amera ili EU, a da mozes sad bi otisao u Ameriku da zivis, ili da vidis malo Miamia plaze, gole guzice, da vidis taj Las Vegas, New York, ili negdje u EU, otisao bi sad zivit u Njemacku ili neku normalnu evropsku drzavu. Pises tu neke gluposti, lijepo ti je u Bosni, ili u Ukrajini. Jest... Rusija je jedini garan milijardera koji ce bogate na plinu i nafti, jedini garant pijanih rusa sto divljaju cestama, budaletina, sibriskih zatvora ako sta kazes protiv vlasti i votke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kličko-kapa dole. Nežali čovjek sebe.
A i ovog Klicka vise pun qrac, zar nemaju oni nekog pravog politicara?? Na svakoj vjesti o Ukraijini je on
mogao bi klicko da vrlo lahko da izgubi mec , i to od neke barabe sa pendrekom
Što se ovaj Kličko igra sa vatrom. Onako fino ga vidjeti medju narodom, da se bori i za njih i za sebe. Kao herkules medju njima, samo kod nas u Bosni, nigdje "herkulesa" sve miševi.
eto ti herkulesa gore Stojnica :-D ima cojk kafic :-D i reketa ljude oko sebe jer ima misice :-D