Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Hamasu i ponosnom narodu palestinskom. Zivko, upravo ce cionisti okoncati kada im USA uskrati pomoc. Ampak je uvjek bio za fashiste i okupatore, tako da daljni komentar nije potreban.
Kako samo mozete biti tako bezobrazni i reci da je jevrejski narod ugnjetavan??? za to stvarno moras biti bez stida.. pa izrael gradi naselja na palestinskoj zemlji i ko je tu ugnjetavan? cim se muslimani,u ovom slucaju palestinci ujedine,odmah se nevjernici uplase,jer NAJVECI STRAH ZAPADA JE UJEDINJENJE MUSLIMANA I SIRENJE ISLAMA! na vasu zalost to ce se aBd dogoditi i ne mozete to sprijeciti!
Hamas \"nikada neće priznati Izrael\", rekao je premijer Gaze??????????????? WTF kakav premijer gaze valjda palestinske samouprave ne postoji drzava gaza.
Hocemoli ikada dozivjeti da neko od Bošnjačkh maloumnika i kukavica izjavi ovako nesto,da nikad nece priznati genocidnu tvorevinu takozvanu PC?Nikada,sve dok je beogradski sin Izetbegovic predvodnik Bošnjackog jadnog naroda.