Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to Hammonde... razvucite im pamet...
Sto dizu tenzije sa ovim govorima jebali mamu svoju.
Pet bataljuna pripadnika NATO snaga mogu služiti kao psihološka potpora domaćim snagama i kao snage za uzbunjivanje. To stoji. Ali kao snage za odvraćanje, i to Rusa, niti u snu.
gdje ces na Rusiju. bez topova. Hitler je nije mogao osvojiti, niti Napoleon...nece niko p.s. nisam iz RS-a
Slavna Armija BiH bi protjerala ovu šaku jada od nato manekena sa smart telefonima.
lahko ti je moj hammonde huškat narod po zapadu... hajd ti povedi vojsku na ruse!
ha ha ha i tisuć puta još! ćuj ovog komandira nepostojeće NATO vojske (osim kad američki Jenkiji podviknu evropskim vazalima, evo Crnogorci najnoviji)...!
Mi kao treba da se bojimo Ruske okupacije a nato nas vec okupirao. Sta je potrebno za odvracanje natoa od okupacije istocne evrope?