Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ozbiljan zna da od pregovora nema nista , ... ovo je samo mazanje ociju za siroke narodne mase , ...
Ma kad se nisu dogovorili za klintonovog mandata dje su palestinci mogli dobiti trecinu jerusalema nece nikad.
Amerika nudi? Kome nudi?Svojim sluganima,za dobru plaću,da hebu jadnu,da jadnija ne može bit sirotinju...Ko zapali Bejrut,biser orijenta 70 godina,gdje se trgovala nafta?Jehudije su šefovi Americi...pogledajte,šta kaže pisac...zaprepstit ćete se...srpski narod u kandžamna Jevreja,nek vam ne bude teško,nećete požaliti...
Sredit ce njima Obama drzavu za vrijeme mandata
Ameri su njima i prije nudili Palestinsku drzavu po granicama iz 1967. god ali zbog podjela unutar Palestine to nije proslo jer se Fatah i Hezbolah nisu mogli dogovoriti.
Ma lažu Ameri ne vjerujte im ništa :) sad će oni Deytonski sporazum dole da donesu pa opet sve ispočetka kao i ovdje :)
Ne brini, to se nece desiti. Palestina nema domace izdajnike da podjele i ono malo drzave sto je ostalo kao sto je Alija ovdje uradio.
Ovo će biti 3765 ne uspjeli pregovori :)
Sa jezika si mi skinuo...možda si pogriješio samo u brojki za koju stootinu+