Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce uskoro ovo biti himna u Izraelu https://www.youtube.com/watch?v=PG7jsMBPbpQ
kada zvijeri pokažu svoje zube nema druge nego izvaditi zub po zub i napraviti od njih pitome životinje.
Hico vrati se...
A niko ne spominje da su njihovi prvo ubili izraelsku djecu. Bas ste vi muslimani pogan narod. Volite napraviti dar mar a onda kada dobijete po guzici ide plac i kmeeeee kmeee kmeeeee mi smo muslimani mi smo nevini kmeeee. Tako vam je bilo i 92 kada ste izasli na izbore a onda poceli da dobijate po guzici. Vazno je da mi imamo sada svoju Republiku Srpsku!
mama ti je pogana.. :-o
Podusrani..... Nije jos dokazano da su Palestinci ubili 3 njihova momka. Kao sto se nezna ko je i zasto ubio ovog mladica. Sve u svemu, SLOBODA PALESTINI
I treba.