Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mirovni plan Egipta kao i komantari vaši su rezultat mentalnog poniženja i kukavičluka i kapitulacije današnjih muslimana i normalno da nerazumijete drugi mentalitet ponosa i borbe protiv poniženja muslimana.. Uslov nije mir samo da bi bio mir, već deblokada, otimačina, izgladnjivanje i poniženje Palestinskog naroda..Puna podrška Hamasu i satjerajte ih u misiju rupu skloništa u čitavom Izraelu dok se nedozovu pameti da tako nemogu tirani postupati sa jednim narodom..
Boli tuki Hamas oni i ne zive na okupiranim teritorijama ,vec u Jordanu i Egiptu u luksuznim vilama, a gine jadna sirotinja.
A KOLIKA JE U DJETETA OLOVKA NA RAMENU
HAMAS NAJVECI PROTIVNIK PALESTINE I PALESTINSKOG NARODA, ALI HAJDI TI TO NJIMA OBJASNI , I NE SAMO NJIMA VEC MNOGIMA OVDE , KAO I UVIJEK SVI VIDE SAMO SLIKU JEDNOG PALESTINSKOG DJECAKA KOJEG JE UBILA IZRAELSKA BOMBA I NISTA DRUGO.
za ideale ginu budale.
Kakvi ideali, ljudi se bore za život, a di si sigurno guzicu sklono u ajovi a kćerku ti trpaju Crnčuge pa ti ništa nije sveto
hehe gle malog što je ponosan stao pored rakete, ovo je moj babo nabavijo, ovo moj babo nabavijo :D
aha ništa od primirja, paliiii
''Na Zapadnoj Obali su 12. juna oteta trojica jevrejskih mladića koji su nakon 18 dana pronađeni mrtvi. Nekoliko dana kasnije, 2. jula... '' A ranije je oteto 17 palestinskih momaka od strane Izraela i to je bio uvod u sve, to slabo ko pominje...