Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da nece, kad ga finansira Saudijska Arabija, kojoj je Iran smrtni neprijatelj.
ovo se zove specijalni rat informacijama BBC i sl. engleska kolonijalna glasila
PA kad vam je Iran davao novac bili ste uz njega, pa i treba da vas izreal gazi na tom teritoriju glupani jedni.
ljudi moji napadne li iran izralece na.je.bali su i hamas i palestina zajedno
\" da ova grupa nije obavezna da učestvuje u bilo kakvom sukobu Palestine i Izraela.\" Valjda Irana i Izraela. Ne znate ni prevesti vijest, stvarno ste dno dna
Hmmm,fina vijest.Da li im vjerovati?
Retardi sa portala ponovo uzeli clanak od SRNA koja je naravno ponovo nepismena po starom dobrom vlaskom obicaju. Hamas je dao izjavu o potencijalnom sukobu Irana i Izraela a ne Palestine i Izraela.
\"...rekao je danas da ova grupa nije obavezna da učestvuje u bilo kakvom sukobu Palestine i Izraela.\" da niste mozda htjeli napisati \"Irana i Izraela\"?