Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nepokoreni commi i SFRJ vec udarnicku zaradili na Haitiju, dok ti mudrujes
@Nepokoreni Zar mislis da je postao ovo sto jeste da hoce lopatat?
Bolje bi bilo da je organizovao dobrovoljce za raščišćavanje ruševina dok još ima nade za preživjele, umjesto što lupa gluposti i koristi tuđu nesreću za ličnu promociju.
Ljudi, provaljujete se kao i obicno. Covjek se zove PAT ROBERTSON a ne ROBINSON!!!
p p o o o o o o o o o d d d d d d d d d r r r r r r r r r i i i i i i i i i g g g g g g ! ! ! !
tako nešto bi samo još rejz serić mogao izvaliti
Ovaj lik je kralj. Car. Šah. Bog. A usput, vjerovali ili ne, sifra za sigurnost mi je bila ALLAH.
povukli su djavola za rep
Jel\' ti mislis da nije? Think tvice posto \"kvar\" je malo dublje u sistemu ;) A ovo za Haiti- ne bih da komentarisem!
Da,da i tarot mi tako kaze...evo vidim u kartama pakt sa djavolom....
ovaj krenuo muslimanskim stopama objasnjavanja problema - jednostavno \"logicno\" i vrlo probavljivo za ogranicene mozgove lijene razmisljati.
Molim Allaha swt da uputi administratora komentara u islam. AMIN
DjaVol Za mnoge predstavlja jednog zlog cikicu sa rogovima i sa spicastim repom.... Medjutim realnost je drugacija i mi je ne razumijemo jer ne zelimo da je priznamo. Bog Vecina ljudi Ga vidi kao nekog dobrog cikicu koji mozda cak podsjeca i na Djeda Mraza, cak Ga i agnostici vide tako.....cudno.... sta oni znaju uopce o religiji?? Medjutim realnost je drugacija i mi je ne razumijemo jer ne zelimo da je priznamo. Pozz
ma necemo mi morat skupljlat pare nego djecu... Ili ce Bosanci tamo da imaju posla.. :)
Ja nisam nikoga vrijedjao zato sto ima drugacije misljenje i vidjenje trenutne situacije na Haitiju. Svi mi se suosjecamo sa prezivjelima koji traze svoje ispod rusevina kao i vi ali postavlja se pitanje sta to uopce znaci za Haicane?