Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaa, to je ista ona demokratija koja je unistila Libiju, Siriju... Ukrajinci, ne padajte ruke takvim demokratima!
Demokratija i Autokratija nikad nisu išle zajedno. I istok i zapad nam služe Demokratiju prelivenu sa Autokratijom uz dodatak Vojne Tehnokratije.
Nemojte se samo vi brinuti za demokratiju u svijetu, svima ce biti bolje.
Jesu li to oni izbori gdje se KLIČKO kandidovao ? Zasr'o i vidio da ne može pobrati i sada ga nigdje nema. I kakav je to udarac za demokratiju molim vas lijepo gospodine Hague?
Zapad ugnjetava cijeli svijet,unistili su Islamske Drzave skoro sve,unistili su socijalisticke/komunisticke Drzave,nanose svima ekonomske probleme,sire zabludu,zapoceli su dva svjetska rata,unistili su nas sve u bivsoj Jugoslaviji,unistavaju jadnu bijedu u Africi,,, poubijali su skoro sve Indijance u Americi,zagadili su planetu,... TO JE ZAPAD.....
ko o cemu kurva o postenju :)