Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje god ima muslimana, ima i velikog sra.nja i krvoprolica a ni turska nije izueta od Toga ... FREE KURDISTAN , ne !
arapi i ostali muslimani treba da se ujedine i slozno krenu za turskim barjakom. do tada ce nas svi gaziti u namjeri da uniste muslimane pogotovo u europi Bosnja ci pamet u glavu i spremajte se za rat,zar ne vidite sta vam radi imperijalisticki placenik dodik sa izdajnikom lagumdzijom i ostalim \"slucajnim prolaznicima\"
NEINFORMISANI COVJECE ,,TADA SU TURSKI SEKULARISTI,KOJ SU POPUT NASEG SDP-A,BILI NA VLASTI I CINILI SVE DA UGUSE ISLAM,,BAS KAO STO I KOMUNISTICKA PARTIJA BAS U SIRIJI SAD POKUSAVA,,,OVAJ COVJEK JE UNIO PREPOROD U TURSKU OTKAKO JE DOSAO NA VLAST,
A kako si mirno glefao unistenje BIH i Bosnjaka????
ova turska samo prica a nista ne radi ko sto nama pricaju da su nam braca a nista ne ulazu
A sad se zalite sto niko nije reagovao 1992..... Pa nije lahko upaliti armiju i uperiti je protiv druge armije. To sto je USA i Evropa uradila vlascadima, trebalo je fakat dosta organizacije i vremena organizirati. Ko ce biti spreman da se cigani po prvi put u cijeloj historiji nadju naoruzani?
VALJDA SIRIJI VELIKO SLOVO