Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oovi barem ratuju normalno kao civilizovan narod i vojska. Respeket i jedim i drugima. Nije kao kod nas: srbocetnici pokrali svo naoruzanje od bivse JNA i onda oni idu rusit sve od Vukovara pa do Dubrovnika, pa onda klanje i ubijanje civila, mucenja, masovne grobnice - Ovcara - Srebrenica - Skabrnja i sad se time ponose i odgajaju djecu na zemlji natopjrnoj krvljju i punoj kostiju mrtvih. Kako ih nije Boga strah???? To je jos jedan dokaz da zivimo pored monstruma koji nisu dolik svjetskoj civilizaciji - odnosno jednaki ljudozderima odnosno zivotinja koje su ljudskoga oblika i jedini izlaz je konacna OLUJA i ciscenje te stoke zapadno od drine i dunava. ZNATE SVI DOBRO STA NAM PREDSTOJI. + U +
tako i treba. Zgazi ih i mirna Gruzija. :)
Oni su prvi poceli rat !!!!
Ja sranja u Ruandi...
Rusija će poslati zračne snage, logističku i drugu pomoć i eto novog ratnog sukoba zbog kojega će skočiti cijene nafte i plina.
Tako pocelo i u bosni, pred amaericke izboer. Strasno.