Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Gruzija: Hrišćanski aktivisti predvođeni pravoslavnim sveštenicima...\" Prevod na bosanski jezik: gruzijski cet.nici predvodjeni svojim ideolozima... \"hriscanski aktivisti\" = klerofasisti
Eh sad da je u pitanju neka Islamska grupa ljudi , bilo bi kako su muslimani nazadni, te ovako , onako... Normalno da ne podrzajemo neko pederisanje , bolescuru da nam sire...Bog je u svakoj religiji zabranio odnose u anus i ljubav prema istom. Znaci ko je rođen sklon pederisanju, na njemu je da nazor zavoli cure, prije nego sto umre...pederisanje ce ih odvesti samo u vatru !
Sad idemo,gomila komentara kako je to gadno,bolesno..bla.bla.Kao da nemamo pametnijeg posla nego pljuvati po necemu nevaznom.
Bolje da su napali onu budalu što izgubiše pola države zbog njega i ludih obećanja Busha i Condoleeze