Osude jevrejske zajednice
1
Grčki desničari negiraju holokaust
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu boIest grčkih desničara, ni cionisti nisu cvjećke.
Hvala za link! Ovo stvarno nisam znao, mislio sam da je kralj Maroka jedini odbio predati Jevreje nacistima. Čestitke Albancima!
Jedina evropska prijesolnica koja je 42-e obavila temeljito i sveukupno čiščenje grada od drugih rasa je Beograd. Nije da su nacisti to baš planirali nego su Beograđani to uradili od sebe kao poklon revnosnih podanika svome fireru. Samo što se za vrijeme Yu-komunjade o ovoj epizodi moralo šutiti.
Jevreji pričaju o tome kako su ih Albanski Muslimani spasavali u WWII (dok su ih Servi tamanili) - http://www.youtube.com/watch?v=y61RAP4joWU
Izrael je država identična Hitlerovoj Njemačkoj i ti da si antifašista a ne titin jugofašista bio bi protiv njega, a da si Čovjek ko što nisi dodatno bi se solidarsiao sa napaćenim i izmrcvarenim narodom Palestine. Čmaru mali.
Kazu da se Hitler pokajo ,ali nije imao vremena da to izjavi javno stigla ga smrt!
Primam handžar-choondare u bulyu, dajem džaba jer to volim naviše
Bjelograd - zahvaljujući srpskom SS-u, Der Serbische FreiWilingen, Ljotiću i Nediću, prvi zvanično JudenFrei grad u vaskolikoj Evropi. Albanija - JEDINA zemlja i narod u Evropi koji su Jevreje štitili u WWII pa ih je u Albaniji 1946. bilo više nego prije rata.
Nisam ja sazrio za lijecenja nego samo imam losa iskustva sa Bosnjacima. Kod njih su cune ogromne i kad me oni guze uvijek me boli. A oni guze nemilosrdno ne obaziru se nikada na moju bol. Dzaba sto se sunete, opet im je cuna ogromna.
Ne kaže se \'Grčka\' nego \'Bivša Osmanlijska Provincija Grkistan\'.
Poštovanje, \"realista\" je dio eksperimenta u kojem se najtežim bolesnicima omogućava pristup svijetu putem interneta. Zbog samog liječenja više informacija ne smijemo otkriti. Hvala za razumijevanje. Psihijatrijski konzorcij \"realiste\"
http://www.youtube.com/watch?v=cIgwFzHiv5w&feature=player_embedded
Slazem se s ovim uglednim grcima, holokaust je izmisljen bas kao i sto su srbi izmisljeni, ni jedno ni drugo ne postoje to su lazi i izmisljotine, srbi su muslimani to je vec poznato samo eto oni jos uvijek vole da se nazivaju oni sto ne postoji i sto je izmisljeno tj. \"srbima\", a sto kazu ovi ugledni grci taj tzv:\" holokaust\" i zrtve treba malo smanjiti puno si pretjerali.
Od neceg se pocinje..Eto oni su kao polaznu tacku mrznje izabrali Jevreje..Zavrsna tcka njihove zle putanje naravno bice njihovi sunarodnici komsije braca i sestre grci..Grcka tragedija prva epizoda...Veoma interesantno ce biti kada Kinezi i Rusi dodju na prag EU i kazu mi cemo da spasimo Grcku.veoma me zanima kako ce se to odigrati..Ipak Grcka je Nato clanica i geografski lezi na veoma bitnom geostrateskom cosku Europe..
Realista je davno sazrio za liječenja ali ga još uvijek nisu zatvorili jer su takvi ugledni članovi društva genocidne tvorevine. Njegove verbalne dijareje ne treba čitati uopšte i na to gubiti vrijeme.
pa kad ćemo \"ubico\" da ti dam priliku da smanjiš broj bosanaca u evropi za 1... klošaru kakav ti je ovo komentar ko tebi dade comp u ruke i miogućnost da komuniciraš sa svijetom imbecilu